Jul på Follofarmen – Miniature christmas garden

Hei

Da tror jeg at jeg endelig har funnet løsningen på mine tekniske problemer og kan orke å ta litt fatt på bloggingen igjen. Nå nærmer julen seg og jeg kan endelig la julestemningen jeg har båret på siden august, få fult utløp. Foreløpig har jeg satt frem vinterpynten. Egil og jeg er ikke helt enig i om det er noe som heter vinterpynt. Han påstår det er julepynt, men jeg holder hardnakka på at det er vinterpynt………for da kan jeg begynne å pynte mye tidligere 🙂

Den første vinterpynten jeg har pyntet med ute er denne flotte miniatyr jule-hagen. Den er laget i en blomsterkrukke jeg har på utebordet. Jeg fant figurene i en pakke på Nille. Den kostet 199,-. På Mester Grønn  fant jeg noen morsomme planter med masse glitter på. Tror de kostet rundt 60,-. Jeg plantet to av glitterplantene i bakkant, la en skiferplate i front som jeg satte figurene på og brukte bomull som snø. Hvis jeg skulle hatt den inne ville jeg brukt kunstig snø, men ettersom den står ute ville snøen bare blåst bort. Miniatyrbyen kom med batteridrevet lys som gir en fin stemning om kvelden.

Etter som jeg har blogget så lite i det siste, har jeg masse jeg kan blogge om. Det har skjedd masse her det siste halvåret, men nå kommer jeg nok til å konsentrere meg om juletisp i en periode fremover. Håper du finner noe som kan inspirere deg.

Vi blogges 🙂 Klem