Julen 2016 på Follofarmen

mde

Hei 🙂

Selv om vi skriver 14. januar 2017, GODT NYTT ÅR alle sammen, så blogger jeg fra vår lille julehule………det er sånn huset føles, som en koselig liten julehule. Jeg elsker huset julepyntet og glitrende. En av de bedre ideene jeg har hatt de på de siste årene er å pynte huset helt i begynnelsen av desember. Jeg kunne ikke hatt jul året rundt, men det er ikke langt unna. Jeg begynner å komme i julestemning i august og så vokser det bare i intensitet frem til desember. Rart hvordan det etter 48 år fortsatt er så stas med jul.

Vi har hatt en fin jul, til tross for at dette var den første julen uten noen av foreldrene mine. Det kunne jeg sikkert skrevet noe om, men jeg har prøv og får det ikke til. Jeg nøyer meg med å si at det har vært tøft, men at jeg likevel har hatt en fin jul. Her kommer et lite bildedryss:

mde

Først må jeg huske å si at Urian har det bra. Han kom seg fint, men vi er fortsatt i tvil om hva som feilte han. Han er fortsatt litt ustø i bakparten og vi lurer på om det kanskje ikke var magen, men at han har fått en skade i ryggen etter et fall.

dav

«Julehulen vår»

mde

Julepyntet bord……som var mye finere enn det ser ut som på bildet. Masse glitter! 🙂

mde

Julepyntede hunder………som var svært lite samarbeidsvillige da jeg skulle ta bilde av dem.

nfd

Nyttårsbordet…………som også var finere enn bildet viser. Enda mer glitter!! 🙂

dav

Årets lureste julegave til oss selv var en bålpanne med alt vi kunne finne av utstyr.

dav

Årets første frokost kan jo ikke bli bedre enn dette 🙂 Pølser og pinnebrød og besøk av mine livs største stoltheter, Kamilla og B 🙂

Jeg savner veldig å blogge, men tiden strekker sjelden til. Vi har masse planer for farmen vår og jeg håper jeg i 2017 kan finne flere pusterom og dele noen av dem med dere.

Takk for at du besøker bloggen min. Jeg setter veldig stor pris på det.

Vi blogges 🙂 Klem