Nå handler alt om bæsj på Follofarmen

 

bty

Hei

Vår lillegutt, bebis, Urian, Lulepan, Luregutt, Lurian, råtta (kjært barn har mange navn), er syk 🙁 For snart en uke siden ble han plutselig veldig puslete, ville ikke spise eller drikke, gikk rundt med halen mellom bena og var tydelig smertepåvirket.

Røntgen, undersøkelser og prøver gav ingen klare svar hos veterinæren, men den foreløpige diagnosen var infeksjon i tarmen. Antibiotikasprøyte, smertestillende sprøyte og diettkost så ut til å hjelpe litt, men ikke helt.

081

Nye røntgenbilder skapte mistanker om at noe kanskje har satt seg fast i tamen, f.eks gress. Vi ble dermed sendt hjem med resept på smertestillende, antibiotika og renset parafin. Dette sammen med spesialkost i form av hvite asparges, kokt fiks og kylling, biola, samt diettfor for hund og katt skulle lindre, behandle og forhåpentligvis løse opp i magen. Så da flyr vi her da og kikker i rompa på Urian i håp om at han skal bæsje ut noe som kan forklare den dårlige formen.

Så lenge han er smertelindret er han nesten seg selv. Han spiser, bæsjer og spinner rundt. Han har ikke helt kontroll over bakparten og sjangler litt, faller og klarer ikke å hoppe opp i sengen osv, men det har foreløpig ikke kommet noe ut av rompa hans som kan forklare hva dette dreier seg om. Når de smertestillende medisinene slutter å virke får han vondt når han spiser og når vi har gått en stund på tur. Dersom han ikke blir bedre kan vi risikere å måtte operer han, men før vi går så langt føler jeg vi må ha en mer presis diagnose.

Vi krysser alt vi har og jeg ber til høyere makter om at han skal bli frisk. Send lillegutten vår varme tanker, hvem vet!? Det kan jo hende det hjelper 🙂

 

Vi blogges 🙂 Klem

3 kommentarer til «Nå handler alt om bæsj på Follofarmen»

Det er stengt for kommentarer.