Follofarmens høstbord 2016

dav

Hei

Som de av dere som følger bloggen sikkert har fått med dere er jeg over gjennomsnittet glad i å pynte bord. Denne gangen er det årets høstbord som har blitt til. Det er kanskje ikke så mange høstlige farger her, men sommerlige blomster og duker er byttet ut med lyng, kongler, bast og reinsdyrhoder.

mde

Fant disse glitrende, små reinsdyrhodene på Nille og når det er glitter å da klarer jo ikke jeg å gå forbi uten at det ramler noe ned i handlekurven. De er egentlig til å henge på veggen, men jeg kjøpte 6 stk til å pynte bord med. Litt kunstig lyng i champagnekjøleren, kongler og lyslenke i bastkurven sammen med tre lysestaker og litt kongler og en fin serviett på tallerkenen sammen med det glitrende hodet, så ble det et koselig høstbord.

Nå er det bare å tenne stearinlys, fyre i peisen (eller som vi gjør som har varmepumpe –  sette på lysslynga i peisen så vi ikke svetter i hjel) og kose seg rundt bordet.

Nyt flotte høstdager folkens 🙂

Vi blogges 🙂 Klem