Jul på Follofarmen – Girlander til vindu

Hei

Da var det første søndag i advent og det begynner å se ut som jul på farmen vår. Jeg har fått opp all vinterpynten (som Egil mener ikke er et ordentlig ord), men er på ingen måte i rute når det gjelder julepyntingen………..men, det skal jeg nok bli 🙂 

Jeg har hentet inspirasjon på nettet i mange uker og en av de tingene jeg har blitt inspirert til å lage mer av er girlandere. En av de jeg har latt meg inspirere mest av denne julen er Rebecca Robeson fra Robeson Design. Jeg har i flere år hatt girlandere på både peisen, rundt vinduer og dører. Denne gangen var det vinduene som fikk litt pynt. 

Jeg gjorde som jeg alltid gjør – saumfarer butikkene for ting jeg liker (som har glitter på seg selvfølgelig) og så bruker jeg kanskje 20% av det jeg kjøper. Resten blir til andre ting da, så jeg kaster ikke noe. Det er først når jeg har fått ting i hus og begynner å sette det sammen at jeg ser hvordan det blir. 

Disse er laget av to typer girlandere fra Home & Cottage, lysslynge fra Claes Olsson, hvite julestjerner fra Bohus, kunstige blomster fra Plantasjen, frostede kvister fra Kid, glitterkongler fra Juvelen og istapper tra TGR. De kunstige blomstene har jeg dekket med litt glitter og girlandere som ligger i bånd sprayet jeg med litt hvis maling for å få en mer frosted loock. Jeg bruker tynn ståltråd for å feste det meste sammen. Noen av tingene har jeg bare stukket løst inn. Jeg laget girlanderne mens de hang oppe.

Det ble to fine girlandere til vinduene i stua og jeg er veldig fornøyd. Ble de ikke fine? 🙂 

Vi blogges 🙂 klem

Jul på Follofarmen – Miniature christmas garden

Hei

Da tror jeg at jeg endelig har funnet løsningen på mine tekniske problemer og kan orke å ta litt fatt på bloggingen igjen. Nå nærmer julen seg og jeg kan endelig la julestemningen jeg har båret på siden august, få fult utløp. Foreløpig har jeg satt frem vinterpynten. Egil og jeg er ikke helt enig i om det er noe som heter vinterpynt. Han påstår det er julepynt, men jeg holder hardnakka på at det er vinterpynt………for da kan jeg begynne å pynte mye tidligere 🙂

Den første vinterpynten jeg har pyntet med ute er denne flotte miniatyr jule-hagen. Den er laget i en blomsterkrukke jeg har på utebordet. Jeg fant figurene i en pakke på Nille. Den kostet 199,-. På Mester Grønn  fant jeg noen morsomme planter med masse glitter på. Tror de kostet rundt 60,-. Jeg plantet to av glitterplantene i bakkant, la en skiferplate i front som jeg satte figurene på og brukte bomull som snø. Hvis jeg skulle hatt den inne ville jeg brukt kunstig snø, men ettersom den står ute ville snøen bare blåst bort. Miniatyrbyen kom med batteridrevet lys som gir en fin stemning om kvelden.

Etter som jeg har blogget så lite i det siste, har jeg masse jeg kan blogge om. Det har skjedd masse her det siste halvåret, men nå kommer jeg nok til å konsentrere meg om juletisp i en periode fremover. Håper du finner noe som kan inspirere deg.

Vi blogges 🙂 Klem

Godt nytt år

mde

Hei 🙂

To- og firbente på Follofarmen ønsker dere alle et fantastisk 2016 🙂

Her skalker vi igjen dører og vinduer, setter TV’n på full guffe i huset og radioen på i stallen og krysser fingrene for at våre firbente får en god kveld. Petter er livredd for fyrverkeri og synes hele dagen burde skippes!

Vi tobente gleder oss til en koselig kveld med gode venner og god mat. Bordet er pyntet og jeg har tatt uttrykket «more is more» til nye høyder. Bilder kommer i morgen. Stilfullt er vel ikke akkurat ordet jeg vil bruke om årets nyttårsbord, men dekket til fest er det i hvert fall 🙂

Ha en strålende kveld alle sammen <3

dav

 

Vi blogges 🙂 stor nyttårsklem

 

 

Juletre av pepperkaker/shortbread

Juletre-kake

Hei 🙂

Her kommer et lite kaketips som er garantert å imponere dine gjester og det beste er at det er superenkelt og billig 🙂

dav

Før jul ramlet jeg over denne pakken på Europris – «Pepperkakejuletre». Tor den bare kostet 70,- og den inneholder 5 stjerneutstikkere og stativ til juletreet.

dav

Litt lengre inn i butikken fant jeg noen små pakker med lyskjeder av kobber med LED-lys. Husker ikke hvor mye de kostet, men de var helt sikkert rimelige (under 50-lappen tror jeg). Må innrømme at jeg ikke tekte på pepperkaketreet når jeg kjøpte den, men tanken var vel heller (som den ofte er når jeg handler) «kjekt å ha» 🙂

Juletre-kake 2

Jeg valgte å lage et tre av shortbread, men du kan også lage av pepperkaker. Hvis du velger shortbread så husk å lag de tykke nok, ca 1/2 cm. Jeg lager mine største litt for tynne og da knekker de. Et annet godt tips er å legge en skive eller plate i bunnen av stativet så kakene har litt mer å hvile på enn den lille plastskiven som følger med. Jeg pyntet med royal iceing, perler og masse spiselig glitter, men her er det bare å bruke fantasien. Så snurret jeg den lille koppertråden med lys rundt treet…….og vips har du en flott centerpiece til kakebordet 🙂

mde

Strømmen gikk akkurat i det vi skulle sette på kaffen på juleaften og da var det godt å ha en lysende kake på bordet så vi kunne se hva vi spiste 😀 Som den gode vakthunden hun er, passet Melis på at kaken ikke gikk sin vei mens vi dekket på 😀

Bilde lyver litt for kaken var faktisk enda finere i virkeligheten. Selv om julen snart er over, kan jo dette også bli en flott kake å pynte nyttårsbordet med.

Håper du lar deg inspirere 🙂 og tusen takk for at du stakk innom bloggen vår.

Vi blogges 🙂 romjulsklem

 

Jul på Follofarmen 2015 – Spisestuen

Dekket bord

Hei 🙂

Endelig tilbake på bloggen! Ny, rosa PC under juletreet gjør bloggingen litt enklere 🙂 ……..ikke at den er rosa (selv om det er godt for sjelen), men at jeg har et nettverkskort som vil samarbeide med modemet vårt. Gjør ikke saken noe mindre hyggelig at det er jul jeg kan blogge om etter så langt fravær fra bloggen.

I år som i fjor går mye av juledekoreringen i rødt, gull og grønt. Over er bordet jeg har dekket. Dette står ferdig dekket hele julen. Gullvasene, gulltrær og servietter er kjøpt på Floriss. De små te-lysestakene er kjøpt på Nille. Ellers har jeg kjøpt pakker med assorterte julekuler og brukt av det jeg har. Centerpiecen / bordekorasjonen er et lite juletre jeg har pyntet så det matcher det store treet.

Stort juletre

Vi har to juletrær, et som er pyntet tradisjonelt norsk med glitter, flagg og kuler i alle regnbuens farger og et som er litt mer amerikansk inspirert. Dette går i rødt og gull. Kuler, kunstige julestjerner og sløyfer. I toppen er det en engel. Treet er kunstig p.g.a allergier, men hvis man legger i litt penger får du trær som både ser og kjennes ekte ut.

Peis

Pynten på peisen laget jeg i fjor. Egil laget en «treramme» som passer på peishylla som jeg har festet kunstig gran, julestjerner, kongler og lyslenke på. Det er ofte for varmt å fyre på peisen så jeg synes det var helt genialt når jeg snublet over idèen om å lage et kunstig bål av ved og en lyslenke. Viktig at lyset i lenken er varmt eller så vil det fort se glorete ut.Inngang gangOgså åpningen mellom gangen og spisestuen er pyntet i samme temaet – girlander med lys, julestjerner og kuler.

Da er det bare å la seg inspirere og løpe å kjøpe julepynt på salg i romjulen. Man kan jo aldri få nokk glitter og stas 😀

Vi blogges 🙂 Stor juleklem fra meg til deg

Førjulscupcakes

Hei igjen 🙂

Godt nytt år til dere alle sammen……….ja, det er faktisk fortsatt en liten fast gjeng av dere som følger bloggen til tross for lite blogging. Tusen takk! Jeg setter veldig stor pris på det. Fortsatt tekniske problemer, men jeg håper jeg kan finne hjelp et sted 😉

Etter å ha vært så lur at jeg avslørte for elevene mine at jeg hadde kakedekorering som hobby, kom jeg ikke unna å lage noen kaker til dem. Det ble litt i hui og hast, men siste undervisningsdag fikk jeg laget noen julecupcakes. Jeg lager vaniljecupcakes med sjokoladesmørkrem, dekorert med små glitrende julestjerner. Drysset litt melis over kakene for å gi de et enda mer julete utseende.

Laget også noen julepyntede kanelboller.

Når man har så flotte elever som det jeg har er det bare hyggelig å lunne overraske med litt søtsaker………selv når man egentlig ikke har tid 🙂

Vi blogges 🙂 klem

«I bursdag til Jesus»

Hei 🙂

Her satt jeg da, nyvasket og fin! Julaften het det visst. Vet ikke hva sånn julaften er jeg, men modern sier at det er bursdagen til en som heter Jesus. Hvorfor heter det ikke Jesusaften da? Når han Jesus har bursdag da må jeg vaske meg og alle stresser veeeeeldig. Han må være en viktig fyr for alle er bedt i bursdagen og kjøper masse pakker til han.

Modern har sikkert kjøpt tyve gaver og alle må pakkes inn……….pent!……hun ble veldig stresset når jeg forsøkte å hjelpe til . Skjønner ikke hva han Jesusen skal med alt det rælet jeg ?

Men jeg fant en pose som han Jesus sikkert ville likt 🙂 Den luktet tyggebein og gryntet akkurat som den leke-grisen min som jeg har bitt helt i filler.

Tror egentli det var meningen at han Jesus skulle feire hjemme hos kompisen min Dino, for modern tok med alle gavene dit og la under et stort ute-tre (som ikke luktet noen ting og som det visst ikke er lov til å tisse på). Jeg måtte ha på meg et jentete «bling»-halsbånd og en teit rød kåpe. Han må være veldig glad i rødt han Jesus, men jeg forstår ikke hvorfor jeg må ha på meg rødt av den grunn? Den kåpa og det jente-halsbåndet kan de godt pakke inn å gi til han for min del.

Modern til Dino hadde laget mat som luktet veldig godt og som vi fikk lov til å smake på 🙂 Det var masse andre tobente der også. De hadde røde luer, men snakket ikke på hele kvelden. Kanskje han Jesus liker å ha det stille? Jeg forsøkte å småprate med fler av dem, men de bare sto der å stirret. Modern sa de het Nisse. Jeg tenkte kanskje familien Nisse ville kviknet til litt hvis jeg helte litt vann på dem?, men når jeg lettet på benet og «lettet litt på tanket» ble modern streng i ansiktet og ropte «jævla kineser!» Vet ikke hva slags kinesertype det er, men modern liker dem visst ikke for hun ble veldig sint. Da blir hun rød og hard i ansiktet akkurat som familen Nisse, men når jeg gjør nesen min myk, kaster meg rundt halsen hennes og gnir ansiktet mitt i hennes så blir hun seg selv igjen. 

Vi ventet leeeeenge, men det kom ikke noen Jesus. Kan man bare la være å komme i sin egen bursdag da? Egentlig synes jeg det var helt greit at han ikke kom jeg for vi spiste mat likevel og da kunne vi dele alle gavene. Jeg fikk den gaven jeg hadde luktet i posen, et nytt tyggebein og en ny gris……..som heller ikke grynter lenger, men den gjorde det når jeg fikk den. Kanskje bra han Jesus ikke fikk den siden den gikk i stykker med en gang………etter at jeg hadde gnagd litt på den. Tror kanskje han hadde blitt litt skuffet over en del av de andre gavene også for det var en del «jentestæsj» der, klær, smykker, kjøkkenmaskin osv. Jeg kjenner jo ikke han Jesus, men det er jo ikke så mange tobente gutter som liker jentestæsj.

Det ble en fin bursdag, selv om han som hadde bursdag ikke kom. Jeg ble mett og trett å måtte ta meg en lur på sofaen. Neste år skal jeg ønske meg sånn bursdag jeg også…….og jeg skal komme så jeg får alle gavene selv……….håper jeg ikke får sånn jentestæsj. Familien Nisse blir ike invitert for de var skikkelig partybremser og ingen behøver å vaske seg eller gå i jentete kåper og blinggreier rundt halsen.

Vi blogges 🙂 Voff!

Follofarmen ønsker alle lesere et strålende 2012

Hei alle sammen og et riktig godt nytt år 🙂

Tuuuusen takk for 2011 og for at dere har brukt tid (som de fleste av oss har alt for lite av)  på å følge våre liv her på Follofarmen. 2011 må vel sies å være mitt livs verste år med pappas bortgang, familekriser og smått og stort av problemer her på Follofarmen. Men en positv ting jeg vil huske fra dette året er oppstart av denne bloggen. I bloggsammenheng er dette fortsatt en bitte liten blogg, men ikke for meg. Så lenge jeg vet det er en leser i andre enden blir jeg altid inspirert og ydmyk over at noen faktisk setter av tid til oss 🙂 Bloggen har vært til både trøst i tunge stunder og en inspirasjon til å sette av tind til å holde på med ting jeg elsker. Jeg gleder meg til å se hvordan bloggen vil utvikle seg det neste året og til å bli bedere kjent med derer lesere.

Håper dere hadde en fin feiring i går og at dere ikke har gitt dere selv for mange og strenge nyttårsforsetter 😉 Jeg er en dame som alltid skal begynne et nytt og bedere liv hver mandag eller hvert nytt år. Jeg har alltid mange forsetter og i år er nok intet unntak. Jeg ønsker å:

  • bli flinkere til å ta vare på meg selv (slutte å røyke, gå ned i vekt, meditere, sete grenser, kose meg mer, være mer sammen med venner osv. osv.)
  • bruke mer tid på dyrene
  • få et/en mer ryddig og organisert hjem/farm
  • blogge mer

Ikke minst håper jeg dette er året hvor jeg kan komme tilbake til et yrkesaktivt liv og faget mitt (sosionom) som jeg savner veldig!

Her på Follofarmen var det en usedvanlig rolig dag. Her er det flere av dyrene som ikke liker alle rakettsmellene så Egil og jeg har gjort det til en tradisjon at vi er hjemme på nyttårsaften og ser til dyrene, men mer om det senere. Det har jo ikke blitt så mye blogging som jeg hadde ønsket denne julen så her kommer en liten oppsummering av de siste dagene i romjulen.

Etter alt som har skjedd var vi veldig slitne etter julefeiringen og tredje og fjerde dag ble veldig stille og rolig. Vi skulle hatt mamma og Dino på besøk, men de var også slitne så de slappet også av hjemme.

Femte dag satte Egil og jeg nesa mot den dype Finnskogen for å tilbringe et par dager med våre gode denner Mette og Werner. Jeg gledet meg enormt til et par dager borte og med litt etterlengtet hvile. Får alltid en ro over meg når jeg kommer til Kongsvinger hvor jeg tilbragte det meste av fridager og ferier i barndommen.

Mette, min gode venninne gjennom 40 år, hadde invitert 8 til julekoldtbor og laget masse deilig mat til ………ca 40 personer 😀 (noe jeg kjenner meg veldig igjen i 🙂 ) Her var det selvskutt rådyr og elg, hjemmelgat potetsalat, sylte, flere typer sild, laks, reker og scampi, ribbe, kylling, egg og salat m.m. Alt man kan ønske seg på et norsk julebord. Regner med at de har mat ut 2012. Egil gjorde sitt beste for å gi de litt omsetning på maten, men selv ikke hans appetit gav merkbare reduksjoner på mengden. 

Jeg lar jo ikke en sjanse til å pynte litt kaker gå fra meg så jeg hadde med en marspankake, cupcakes og punsjeboller.

Marsipankaken var en julepyntet «lukket valnøtt» med bringebær og valnøttkrem. Jeg hadde for lite hvit marsipan så det var ikke en av mine best utførte kaker, men når pynten var på hadde jeg klart å skjule en del av mine «synder» 🙂 Jeg får helt flass når marsipanen krøller seg i kantene, men man kan ikke være like heldig hver gang.

Kaken var bl.a pyntet med julestjerner og christtornblader som jeg laget med utstikkere m/ejektor. Disse finner du både på kakeboksen.no og Cacas.

Litt for sent i pynteprosessen fant jeg ut at jeg skulle lage min første sløyfe i marsipan. Den rakk ikke å stivne/hardne nok og det manglet litt på teknikken, men det liknet  hvert fall litt på en sløyfe. Litt for sent fant jeg ut at jeg heller budre brukt gullglitter rundt kanten, men da var allerede raibow dust glitter på plass så jeg får heller huske det til neste gang.

Jeg laget julestjernene i rosa figurmarsipan med jordbærsmak fra Odense som jeg farget rød. Den smaker veldig god og jeg kan anbefale den på det sterkeste 🙂 Du fnner den i de fleste matbutikker.

Kaken smakte delig, om jeg kan si det selv 😉

Cupcakesene var denne gangen eplekake med krem i gullfarget former.

Jeg laget små juletrær av krem som jeg farget grønn og sprøytet på med en M1 tipp. Stjernen var laget i gul marsipan som jeg dyppet i gullglitter og juletrepynten var stjernestrø i ass. farger.

De julepyntede punsjebollene har jeg jo laget et innlegg om før, men de tok seg godt ut sammen med de andre «julekakene».

Etter all julematen var det ikke store innrykket som ble gjort i kakene så jeg regner med at vertskapet har kaker omtrent like lenge som de har mat 😀

Selv om det alltid er like hyggelg å treffe vår venner fra Hedmarken, var det denne gangen to nye medlemmer av familien vi hadde gledet oss til å møte. Lille «Knerten» som er blanding av chiwawa og papillon. Med sine ca 300 gram og 12 uker lange liv, er han den minste hunden jeg har sett noen gang, men han var en tøff liten gutt med helt egne og klare meninger.

Ikke lett å finne klær til en så liten krabat, men det gav meg en mulighet til å prøve ut et råd jeg selv fikk når våre var små (men aldri fikk prøvd ut). Du kan lage fine og billige hundegensere av armer på gamle gensere. Bare klipp av den ytterste delen av armen i ønsket lenge. Klipp hull til frambena og plass til tissefanten hvis du har hanhund og vips så har du en fin genser. Til knerten brukte vi benet på en gammel buke etter Mettes barneban. Det er ikke alle små gutter som tar seg sååå godt ut i lilla kamuflasje som denne lille karen 🙂

Når man har sånne masete «filletanter» på besøk er det godt å ha et eget lite krypinn å gjemme seg litt vekk i 🙂

Den andre nykommeren vi gledet oss til å møte var denne lille frøknen, den 1,5 år gamle dreveren Frøya. Hun hadde et nydelig vesen og fikk masse kos av et «hundeabstinent» ektepar fra Follofarmen som hadde reist fra alle sine firbente.

Man kan jo ikke la være å klø henne litt på magen når hun ligger sånn ? 🙂

Vår lille ferie ble avsluttet litt bråere og tidligere enn beregnet da vi måtte reise hjem å rydde opp i en «liten» hjemlig krise. Etter en nattlig kjøretur på glatta, uten pigger, som jeg ikke kommer til å glemme med det første, kom vi hjem tidlig på morgnen på årets siste dag. Det ble ikke noe søvn på meg denne natten så nyttårsaften ble, for min del, tilbrakt for det meste sovende sofaen. Egil løp i skydsel mellom egnstelige hester som gjevnlig ble foret med godbiter og fikk høre på radioen for å overdøve smellene på utsiden og en skjelvende Petter som hadde søkt tilflukt i min garderobe.

Det er ikke så greit å være stor, tøff hund når man er så fryktelig redd for raketter.

Når klokken nærmet seg midnatt og smellene øket i intensitet var pappas fang godt å ha.

Selv ikke potetgull kunne trøste en skjelvende Pettergutt…….

……som til slutt begynte å pese frenetisk 🙁

Ikke alle de firbente er redde på nyttårsaften og Urian fulgte nøye med på «storebrors» rare oppførsel.

«Hva skjer a’ Petter?»

«Skal jeg trøste deg eller?»

«Det ække’ farlig assa kompis!»…….,men Petter lot seg ikke overtale eller trøste og endte kvelden skjelvende i sofaen sammen med mammaen sin.

Nyt den siste dagen av ferien og det nye årets første dag så ses vi snart igjen 🙂

Vi blogges 🙂 Nyttårsklem

Juleverksted 2011 – Del 2

Hei 🙂

Håper dere har hatt en lat og deilig 1. juledag og at alle kom seg vel gjennom julaften 🙂 Nå kommer innleggene litt hulter til bulter, men sånn er det å være leser av en blogg……… dere blir nok pent nødt til å følge meg «der jeg er» 🙂 og akkurat nå er ting litt i utakt og rotete, men det overlever vel både dere og jeg ? 🙂 Har sett at det har kommet til en god del nye lesere i det siste og det setter jeg stooooor pris på. Velkommen skal dere være og jeg håper dere stikker innom så ofte dere kan 🙂

Etter som jeg ikke kom lenger enn del 1 av juleverksted-blogging før jul, tenkte jeg at det kunne være greit å ta del 2 nå. For de av dere som har fulgt meg en stund, kommer det sikkert ikke som noen overraskelse når jeg sier at jeg ofte har litt for store forventninger til hva jeg skal rekke over. Den siste tiden er nok et godt eksempel på akkurat det. Midt oppi alt har jeg holdt fast ved at jeg skulle ha en jul så lik mine tidligere julefeiringer som mulig. Jeg har nok måttet fire litt på kravene i år, og juleverkstedet var et godt eksempel på det. Jeg hadde så store planer om alt jeg skulle lage, men det ble med halvparten.

Etter at pepperkakehusene var ferdig hadde jeg nesten en halv stor kjele med pepperkakedeig igjen. For de av dere som har bakt pepperkaker før vet dere at det er MYE deig! Jeg fikk faktisk stekt opp alt 🙂 Hvis man ruller deigen ut på bakepapir på brettet går det mye raskere enn hvis man skal «knote» med å få figurene hele opp fra bordet.

Som vanlig har vi nok pepperkaker frem til neste jul 🙂

Jeg har sluttet å bake syv slag til jul, da det aldri ble spist opp. Et slag jeg må ha er krumkaker. I år brukt jeg Wenches (fra Wenches kjøkken på T2) oppskrift hvor du veier opp x antall egg og har i like mange gram av de andre ingrediensene. Jeg stekte dobbel porsjon og byttet til meg smultringer fra min gode venninne Mette <3

Risboller er et annet «must» som hører julen til her på Follofarmen. Det står oppskrift på baksiden av posen med puffet ris. De ble litt «bløte» i år, men smaken var det ingen til å si noe på 🙂

Mamma er så glad i punsjeboller så da måtte jeg lage noen av de også. Oppskriften er hentet fra detsoteliv.no , men her finnes det mange ulike oppskrifter så det er bare å prøve seg fram. Jeg laget noen med vanlig sjokolade å pyntet med julestjerner og kristtorn i fondant.

Laget også noen med hvit sjokolade å pyntet med snøfnugg i hvit fondant.

Jeg laget også fudge, men i år ble den ikke vellykket. Tror jeg kokte den for kort. Du finner oppskrift på dette på passion4baking 🙂 Hadde tenkt til å lage sukkertøy, marshmallows og karameller, men tiden strakk ikke til.

Dette ble julegodter-i-en-fei-blogg 🙂 Tar det igjen til neste år. Hvis det er noe dere lurer på i forbindelse med dette er det bare å spørre 🙂

Jeg sliter med masse spam på bloggen om dagen, men håper jeg har fått orden på det nå at det ikke har gjort at noen av deres kommentarer ikke har kommet med. Si ifra til meg i så fall 🙂

Vi juleblogges snart igjen 🙂 Juleklem

Follofarmen ønsker alle en fredfylt jul

 

Kjære verdens beste blogglesere <3

Alle to- og firbente på Follofarmen ønskerdere en fantastisk jul.

Her er vi i god tradisjon alt for sent ute, men vi blir nok ferdig i år også 🙂 Vi skal feire julaften med mamma og det blir en annerledes jul i år uten pappa. Min første på 43 år. Vi kommer til å savne han veldig, men jeg er sikker på at han er med oss likevel 🙂

Han er jo hos selveste bursdagsbarnet i år og der må det jo være den beste feiringen «ever».

Her er det jul i stua og juletreet er pyntet.

Bordet er dekket (selv om vi ikke skal spise hjemme i dag. Det kommer jo flere dager i julen  🙂 )

Nissene er tatt frem 🙂

Det har blitt en tradisjon at Follofarmnissen tar en tur med Duco og leverer julehilsninger til naboene. I år har han vært så heldig å fått med seg en hjelper. I sekken har de masse godsaker 🙂

Duco er julepyntet med bjellekrans og ingen ting er vel bedere enn lyden av hestehøver og dombjeller på julaften.

Nissen ser litt betenkt ut 🙂 Ikke lett å vite hvor man skal dra først når det er så mange som skal ha gaver 🙂

Vakre Ducon min  <3

Da var ruta lagt …..

….. og nissen å hjelperen hans er på vei 🙂

Kos dere masse, masse, masse i julen og ikke glem å stikk innom her i blandt. Jeg skal forsøke å være flink til å blogge. Det har vært utrolig hektisk den siste uken så det har ikke blitt tid til så mye blogging som jeg hadde håpet, men jeg får se lyst på det og tenke at da har jeg desto mer å blogge om til neste år 🙂

Ta godt vare på dere selv og de dere er glad i, både to- og firbente 🙂

Vi blogges 🙂 Stoooooooor juleklem <3