FolloFarmens hagedam (Video)

På søndag er det 20 års jubileum for Tropex som er stedet vi har handlet det meste av det vi har trengt for å lage dammen, samt alle fiskene. Da er det grilling, «mingling» med andre dam/koi entusiaster, spesialtilbud på fisk og «innlegg» fra diverse mennesker som vet hva de nakker om 🙂

Jeg ble i den sammenheng inspirert til å oppdatere/videreutvikle hagedam-sidene våre. I den sammenheng laget jeg en liten video av dammen og litt av livet der.

Ha en flott helg folkens og jeg håper flest mulig vil være med å spre bloggen min 🙂 Ønsker meg masse lesere. Legg gjerne igjen noen ord også. Synes det er kjempekos å høre fra dere.

Vi blogges 🙂 Klem

6 kommentarer til «FolloFarmens hagedam (Video)»

  1. Flott video snuppa 😀 Elsker lyden av rennende vann & bølgesus …

    Er dessverre ikke så veldig aktiv på kommentar-fronten these days, det går i ett med alt, og ikke minst forberedelser til morgendagen! KLEM 😉

  2. Hei snuppa 🙂 Er det i morgen alt!!? Masse lykke til og send meg en meld så jeg vet hvordan det har gått 🙂 Klem

  3. Hei Nina vår….koselig å se hva dere har fått til på Farmen…synes Petter er søt der han står å titter ned i dammen ;)….er så spent i dag på hvordan det går med Nina min på sykkelrittet ;)….ellers skal jeg slappe av i dag …..blir vel litt pusling i huset senere….nå er det kaffe kos ,må følge rutinene min vett du ;)…ha en fin helg på Farmen ;)…klem til dere og dyra…<3

  4. Hei Lill 🙂 Takk skal du ha. Petter jakter når han står sånn. Det får han egentlig ikke lov til, men jeg måtte filme litt før jeg snakket til han for han er jo så søt 🙂 Nina er supertøff som sykler så langt og jeg håper også det går bra. Ha en flott helg du også 🙂 Klem fra alle på Farmen 🙂

  5. Det var en fin video av dammen. Vi har jo sett den live og den er virkelig fin. Lykke til i morgen hos fiskespesialistene. La lommeboka være hjemme, da jeg tror det kan bli dyrt når dere ser all den fine fisken. Ha en fin dag blant fiskefrelste folk fra hele landet. 🙂

Det er stengt for kommentarer.