Bondens nye elskerinne er ei blubbe

dav

Hei

Tidligere har jeg dristet meg til å være litt personlig på bloggen da jeg fortalte om bondens elskerinne Elna. Som i de fleste slike trekant-dramaer vant kona over elskerinna og Elna måtte finne seg et annet hjem og en annen kvinnes mann å legge beslag på. Men en gang utro, alltid utro! Gubben sturet etter Elnas avskjed og det var ikke vanskelig å se at han savnet hennes hekk, kurver og «maling». Så «if you can’t beat them join them» tenkte jeg og ble enig med bonden om å ha et såkaldt åpent forhold.

Lenge har han pløyd gjennom «kontakt annonser» på finn i håp om å finne en ny flamme……….uten hell. Forrige helg gikk turen til det årlige bruktmarkedet på Ekeberg, og der sto hun……..Blubba! En omsvermet gammel dame fra 1948. Mennene nærmes siklet over hennes fyldige kurver der de flokket seg rundt henne som gribber rundt et ferskt kadaver. Det var ikke «Instant atraction», men bondens sendte henne flere og lengre stjålne blikk før trangen ble for sterk og han ble sugd inn av hennes eksentriske stil, duvende barm og brede hekk.

dav

Først kikket han fra litt avstand, så ble han varmere i trøya og lot hendene gli over hennes fyldige former. «Se det stuket a Nina!» «Mm» nikket jeg og latet som jeg skjønte hva han snakket om. «Hun er jo ferdig rodda!» «Mm» gjentok jeg……..som om jeg hadde den minste aning om hva han snakket om. «Hun ser litt sliten ut?» prøvde jeg meg. «Det er patina» sa han med en drømmende stemme. «Patina?» tenkte jeg «hva er det? En hudsykdom?» slik så det i hvert fall ut med alle flekkene og ripene «huden» hennes var preget av. De andre «gribbene» fikk ikke prislovet henne nok, «helt innafor hu der» sa flere, «skulle gjerne tatt a med meg hjem, men da må jeg vinne i lotto først» sa en, mens «pimpen» hennes markedsførte for konge og fedreland. «Hun er helt urørt» fortalte han stolt………»helt unik». «Gammal, skrukkete og sliten» tenkte jeg i mitt stille sinn, men nikket og smilte samtykkede for ikke å avsløre hva jeg egentlig tenkte.

sdr

Men så begynte jeg å tenke på alternativet…….en stiv, rask og mye smalere «dame»………..»hmmmm?……kanskje denne blubbete, eldre dama ikke var så dum å dele gubben med?» Vi er jo ikke så forskjellige Blubba og jeg: begge er lettere å hoppe over enn å gå rundt, livets tann han gitt oss rynker og skrukker både innvendig og utvendig, det knirker i oss begge og vi beveger oss ikke så fort. Appetitten er det ingen ting i veien med hos noen av oss………..vi må jo holde «kurvene» ved like………………jo da! Denne dama kan jeg like 🙂

Dagen etter var hun vår og hjemme på farmen. Gubben jobber på spreng for å rydde hybelen hennes. I mellomtiden må hun stå ute i regn og mørke, men mer enn en gang har jeg fersket bonden i å stryke litt på henne når han går forbi. Jeg har spurt om han vil ha noen sengetepper å bre over henne om natten, men foreløpig har han takket nei. Jeg har troa på dette trekantforholdet og denne gangen planlegger vi sammen hvordan vi best skal legge til rette for den nye farmenboeren og hva vi skal gjøre med henne.

Vi blogges 🙂 brum-brum og klem

1 kommentar til «Bondens nye elskerinne er ei blubbe»

Det er stengt for kommentarer.