Follofarmens Festflasker

dav

Hei

Her kommer et lite innlegg om en dekoreringsidè som jeg har kalt «Festflasker». For en billig penge og litt arbeid kan du få fine flasker som gjør et fint festbord enda litt finere. Flaskene kan du finne mange steder: Søstrene Grene, Clas Ohlson, matbutikken (hvis du har små barn som drikker juice som kommer i liknende flasker). Disse kan du vaske etter bruk og begynne om igjen. Pynt de etter anledning og ønsket stil og fyll de med ønsket drikke. Sugerør setter prikken over i-en. Her finner du masse fine i papir og plast.

dav

Til 17.mai frokosten valgte jeg å fylle de med sjokolademelk.

20141115_135305

Tidligere har jeg laget liknende flasker som jeg hadde på kakebordet til Kamillas Baby Shower. Disse fylte jeg med brus jeg farget blå. Den gangen brukte jeg litt annen type flasker og festet sugerøret på utsiden.

Jeg bruker dobbeltsidig tape for å feste blondebåndet. Da er de lette å ta av og kan brukes om igjen. Disse flotte flaskene faller i smak hos både store og små. Innholdet kan jo også varieres alt etter aldersgruppen som skal drikke av de. Litt sterkt i flaska farget og pyntet etter smak går også bra 😉

Vi blogges 🙂 Klem