Ship o hoi – jomfrutur med Follofarmens båt

hdr

Hei og ship o hoi 🙂

Jeg lover at dette ikke skal bli en båtblogg, men akkurat nå går det mye i båt her på farmen vår og da blir det litt deling med dere 🙂

dav

Jomfruturen er overstått og en litt famlende, nervøs 40-fots-jomfru-skipper Egil, begynner allerede å få kjøringen litt under huden. Det er ikke bare, bare å manøvrere den nesten 14 meter lange doningen mellom båter og brygger, men allerede på første forsøk klarte han å legge til helt perfekt på den trange, inneklemte båtplassen vår (les: stolt kone 🙂 ).

dav

Vi har allerede 5 turer og mange timer i den store balja vår og koser oss glugg i hjel.

hdr

Også denne lille karen har vært med på flere turer og koser seg veldig. Veldig fasinert av «bamm» eller «vann» som vi store kaller det 🙂

mde

Mens denne karen synes båtlivet er veldig oppskrytt og ser ikke poenget med å bevege seg rundt i et hus som beveger seg og bråker……….og som det er veldig skummelt å gå om bord i.

mde

Kineserne som er avlet for å fange rotter på båter er derimot helt i sitt element.

mde

Etter varme dager på sjøen er det godt for skipperen av skuta å slappe av og nyte. Egil er verdens beste reisepartner. Han synes det meste er fantastisk og uttrykker det med jevne mellomrom: båten er fantastisk, været er fantastisk, maten er fantastisk, sjøen er fantastisk osv osv.

Vi rydder dødsboet etter mamma og skal i gang med salg av bolig. Da er det godt å ha et lite paradis å kunne slappe litt av i og nyte mellom slagene.

Vi blogges 🙂 Klem