Gigant strikk – Gigant knitting 2

dav

Hei

Husker dere det gigastore strikketøyet jeg blogget om for en stund siden? Vel nå er det ferdig!

bmd

For de av dere som ikke fikk det med dere, så laget jeg garn av fleecepledd og strikket med strikkepinner laget av kosteskaft.

dav

Det skulle liksom være så enkelt og fort gjort. Det var det ikke! Det tok kjempelang tid å lage «garnet» og var super tungt å strikke med så store pinner, men det ble fint da 🙂 Jeg la opp ca 20 masker og brukte 6 fleecepledd. Det ble litt smalt så jeg burde nok doblet både masker og garn. Det ser nesten litt ut som en fillerye, men det er det ikke. Jeg forsøkte å klippe opp pleddet i en lang strimle. Det ble ikke noe fint da hjørnene stakk ut som små ører. Du må klippe remser og sy de sammen. Utrolig tidskrevende og kjedelig.

dav

Etter som det er laget av 6 fleecepledd, er det velig varmt så nå gleder jeg meg til å varme meg under det på sene, kalde kvelder på båten (hvor pleddet nå har fått plass).

Har litt lyst på et mye større, bredere, ensfarget pledd, men om det blir et pledd til så blir det et stykke inn i fremtiden. Frister ikke veldig til gjentakelse med det første.

Håper dere koser dere i sola 🙂

Vi blogges 🙂 Klem

4 kommentarer til «Gigant strikk – Gigant knitting 2»

  1. Hei Line
    Beklager sent svar, men jeg sliter med veldig mye spam på bloggen og din lå blant 800 useriøse kommentarer.
    Jeg vet ikke helt, men det ble litt for smalt, 1,5 meter kanskje. Det kan strekkes mye ut, men jeg ville gjerne hatt det en god del bredere 🙂 Klem fra Nina

Det er stengt for kommentarer.