«Stemnings-glass»

dav

Hei 🙂

………eller skip o hoi burde jeg kanskje si 🙂 Som selvutnevnt dronning av stæsjing, tenkte jeg at jeg skulle dele en av idèene jeg har brukt når jeg pyntet båten. Jeg ble veldig fornøyd med disse og tenkte det kanskje var flere som kunne la seg inspirere. Det er sikkert ikke min idè, men jeg kan ikke huske hvor jeg eventuelt har sett det. Jeg har kalt det for «stemningsglass».

dav

Dette er kanskje mer et «temningsbrett» med et «stemningsglass» på, men idèen er enkel: ta utgangspunkt i et klass, en vase eller en lykt og fyll den med ting som gir den stemningen du ønsker. Her er temaet sommer, sjø og båtliv. Sanden tror jeg at jeg fant på Bohus (det kan ha vært Europris også), men dette kan du jo finne på stranden. Når du kjøper er den jo garantert tørr, men det er jo ekstra sjarm å ha sand fra en strand du har gode minner fra. Så er det bare å la fantasien styre deg. Her har jeg laget en flaskepost.

dav

Her har jeg brukt en lykt jeg hadde stående, fylt den med sand, skjell, dødningsskalle fra Bohus og sjøstjerne fra Kid. Jeg har ikke noe lys i da det er pynten som er poenget. Her håper jeg å finne noen små biter av drivved i løpet av sommeren som jeg kan putte oppi.

hdr
 

Denne har jeg satt i hylla i den lille cabinen i båten. Bilde lyver litt for den er nemlig mye finere i virkeligheten.

Da gjenstår det egentlig bare å vente å se hvor lang tid det tar før jeg har båten full av sand 😀

Håper du lar deg inspirere og lager ditt eget «stemningsglass» med små og store ting som minner deg om sommer og sol.

Vi blogges 🙂 klem