Kjærlighet er…………når gubben velger deg fremfor elskerinna

hjerte

Hei 🙂

De av dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg gjennom flere år har måttet dele min kjære med hans elskerinne Elna. Det har vært et trekantforhold som til tider har medført både smerte (spesielt i bena og baken) og lite tid med mannen i mitt liv. Han gikk jo faktisk så langt at han innlosjerte henne her på farmen vår og «spradet» rundt med henne i nærmiljøet vårt. Han er en fantastisk mannemann og jeg fant meg i det da jeg vil at han skal være lykkelig og få behovene sine dekket, men nå ser det ut til at Elna har trukket det korteste strået og må finne seg en annen mann å legge sin elsk og brede hekk på.

Det beste med det hele er at det ikke er mitt forslag å la Elna gå. Dette er noe min kjære har valgt selv. Han vil bytte henne ut med en ny «partner» som kan gjøre oss begge lykkelig. Denne gangen er det en mye yngre  amerikanerinne jeg skal dele han med. Det var jo ganske ydmykende å bli byttet ut med ei dame som var eldre enn meg når han bragte Elna inn i livene våre. Denne dama har vi begge falt for og jeg kan nesten ikke vente til hun blir vår. Hun er en diger «havfrue» med stort hjerterom hvor det er plass til hele familien «and then some».

Dere skal selvfølgelig bli introdusert for vår nye flamme, men først må «skilsmissen» hennes gå i orden og forholdet blir offisielt.

Vi blogges 🙂 Klem og skip o’hoi

2 kommentarer til «Kjærlighet er…………når gubben velger deg fremfor elskerinna»

Det er stengt for kommentarer.