Islykter alla Moseplassen på Follofarmen

 

dav

Hei alle sammen 🙂

I dag deler jeg en idè som kanskje mange av dere allerede vet om, men den er så genial at jeg bare måtte dele i tilfelle noen ikke har fått det med seg. Dette er ikke min idè, men noe jeg fant på en annen blogg, Moseplassen. Dette er islykter laget av ballonger. Det blir utrolig fint og er latterlig enkelt.

hdr

Fremgangsmåten finner du her.

 

dav

Anne på Moseplassen har helt rett, de blir som krystallvaser.

dav

«When life gives you lemons, make lemonade»……..m.a..o. når værgudene gir deg 20 kuldegrader, lag islykter 🙂

Når det er så kaldt som det er nå vil lyktene fryse raskt. De første jeg laget lot jeg stå i 24 timer. Det var alt for lenge! De som er avbildet her sto i ca 16 timer. Jeg fjernet ballongen på den ene når den var frosset (etter ca 12 timer). På den måten kunne jeg følge med på hvor tykke veggene var ved å se hvordan vannet beveget seg inni når jeg beveget på den.

Håper du lot deg inspirere slik jeg gjorde og prøver dette ut. Lag mange, de er flotte når de står i grupper 🙂

Vi blogges 🙂 Klem