En umoderne blogger

bmd

Hei 🙂

Deilig å være i gang med bloggingen igjen og nå har jeg vel blogget mer på de siste to ukene enn jeg har gjort på hele det foregående året. En av grunnene til at jeg blogger er at jeg selv er en ivrig leser av ulike blogger og tenker at jeg da også bør «ta med noe til bordet» når jeg har noe jeg tenker kan interessere eller inspirere andre. Jeg bryter jo alle regler for hva som er lurt når man blogger ved å blogge om så mange ulike temaer, men denne «lapskausen» av temaer er veldig betegnende for meg og mitt liv her på Follofarmen………….og det er jo nettopp dette bloggen er ment å handle om: Livet på en bitte liten «farm».

Jeg leter stadig vekk etter gode blogger jeg selv kan følge og de jeg finner legger jeg inn i «favoritter» på PCn og besøker regelmessig. Når jeg ser på de som topper lista over bloggere i Norge, tenker jeg at jeg som blogger ikke akkurat er så moderne: ikke er jeg syltynn eller spesielt opptatt av trening, kosthold og mote. Jeg elsker når både jeg, dyrene, kakene mine og hjemmet mitt glitrer – drar jeg kongler, kvister eller andre deler av faunaen inn i heimen, tar det ikke lang tid før de er tilført litt glitter i en eller annen form. Ikke er jeg noen supermamma, superlærer, superkone, supervenn, superrytter, superbaker, supersanger eller super noe som helst. Ikke er jeg minimalist – heller en maksimalist, på grensen til horder. Jeg kunne vært langt mer personlig og privat, kontroversiell og provoserende – det gir masse lesere og her hadde jeg nok hatt masse å komme med, men her må jeg tenke på min rolle som mor, bestemor og lærer. Jeg elsker fortsatt rosa leppestift og har den samme hårsveisen som jeg hadde når jeg var 12 år 😀

Til tross for denne lite moteriktige livsstilen, er det en del som velger å følge bloggen min og det er jeg veldig takknemlig for. Det er jo mye jobb og da er det hyggelig at noen vil lese. Jeg har ingen planer om å bli moteriktig og alt jeg gjør kommer fortsatt til å være «ninask».

Akkurat nå sitter jeg bak min fine rosa PC (se bildet) og lurer på hva jeg skal finne på å blogge om. Lillegutt er syk så det blir ikke noen kake denne helgen, i hver fall ikke en 1-års kake. Jeg har jo kjøpt masse ingredienser til å lage kake, så kanskje jeg må finne på noe annet. Må bli et eller annet med bringebær og mye krem 😀

Jeg skal i hvert fall prøve å få blogget et par ganger i uka nå når jeg jobber, forhåpentligvis mer. Vi ses så fort jeg har noe å blogge om 🙂

Vi blogges 🙂 Klem

 

2 kommentarer til «En umoderne blogger»

  1. hei snuppa 🙂

    må bare få påpeke en liten ting her unge dame… fra mitt ståsted er dt en påstand i dette innlegget som er veldig, veldig feil… d ER en supervenn 🙂 🙂 🙂

  2. Hei tilbake snuppa 🙂 Tusen takk og i like måte <3 Og fantastisk at du kommenterer på bloggen. Alt for få tør å benytte seg av den muligheten. Kos og klem

Det er stengt for kommentarer.