Nyttårsaften på Follofarmen

dav

Hei 🙂

Godt nytt år alle sammen 🙂 Her kommer et lite bildedryss fra nyttårsaften på Follofarmen. Vi hadde en strålende kveld med våre gode venner Anneli og Erik og kosa oss nesten glugg i hjel. Dyrene klarte seg fint og Petter var til og med ute en liten tur når klokka var 12 (ikke helt planlagt, men vi brukte litt mer tid i stallen enn planlagt).

mde

Jeg ble godt fornøyd med bordet 🙂 Glorete vil kanskje noen si, men er det fest så er det fest!

mde

Smell-bon-bonger (eller hva det heter) er en gammel tradisjon jeg synes vi bør børste støv av…….

bty

……utrolig hvor mye moro de dårlige visdomsordene/vitsene og papirhattene kan gi 😀

dav

Ramlet over dette flotte, glitrende dyret på Mester Grønn i Ås og da måtte jo det bare bli med meg hjem 🙂 Som senterpiece satte jeg en klokke oppe i en av julevasene mine og la en batteridreven lyslenke i gull rundt kanten.

mde

Årets tema var som tidligere nevnt nyttårsklokker. Her har jeg laget en liten klokke av papp, papir og litt glitter. Festen den på en pinne og satte den i en vase sammen med noen julekuler.

burst

Serpentiner, lenker med gullperler, lysestaker og mer klokker laget en fin liten løper på bordet.

burst

Gullglass, gullservietter, gulltrær, gull gull gull………..må jo holde stilen gjennomført 😀

dav

mde

Disse små partyhattene fant jeg på TGR. De hadde sort pynt, så jeg rev det av og pyntet i hvitt så det passet med mine fargevalg 🙂

bty

Da var det bare å spise, feste og kose seg 🙂 Bildet krever kanskje at jeg presiserer at dette er en svært edruelig gjeng som finner stor glede i små papirhatter og selfiestang 😀

Ha en strålende dag 🙂

Vi blogges 🙂 klem