Planlegg neste førjulstid allerede nå – Opplev jul i Liseberg

Hvitt juletre

Hei igjen 🙂

Ja, jeg vet det er romjul og kanskje litt i tidligste laget å planlegge neste jul, men jeg måtte bare dele dette med dere nå etter som jeg kom så sent i gang med julebloggingen.

julemarked-i-Liseberg

En av de lureste avgjørelsen min kjære og jeg har tatt i 2015, var å reise en weekend til Liseberg i Desember. Idèen fikk vi av våre gode venner Anneli og Erik som har gjort dette flere år på rad………og nå forstår jeg hvorfor! Helt fantastisk! Snakk om å få julestemning!

jul-liseberg-2

Hele parken er pyntet med lys og juledekorasjoner. I alle de små bodene rundt i parken selges julegodterier og flotte gaveartikler. Det lukter av jul og i hele parken spilles det julemusikk. Du kan kjøre karuseller, spise, drikke, se isshow og gå på konserter.

Snømann

Selv om det selvfølgelig er mye mindre forhold, minnet det oss begge om Disneyworld.

24747_211_z

Vi bodde på Gothia Towers, som ligger rett over gaten for Liseberg. Vi fikk rom i 23. etg i det nyeste av de tre tårnene (t.h.) som bare er et år gammelt.

20151211_175540

Dette var utsikten fra rommet vårt 🙂

20151211_175616

Rommet var nytt og delikat innredet. Stort og fint bad.

IMGP8692

Mer av utsikten fra rommet 🙂

liseberg1-570x428

Er det ikke flott!?

Liseberg nr 2

Julegate

IMGP8663

Dette kan vi virkelig anbefale på det sterkeste! VI kom hjem uthvilte, i julestemning med mye fint i kofferten 🙂 Det koster litt penger, men er absolutt verd det. Ikke at jeg trenger hjelp til å komme i julestemning, men dette skal vi garantert gjøre igjen til neste år 🙂 Viktig å bestille i god tid hvis man vil ha rom med utsikt over parken, det var nemlig et par andre som også vet om denne flotte idèen 😀

Tusen takk til Erik og Anneli for en super idè og for at dere var så gode guider og reisekamerater <3 Vi har garantert en date til neste år også 🙂

Vi blogges 🙂 klem