Prosjekt «Ny stue» på Follofarmen

20141216_093145

Hei igjen 🙂

Håper dere nyter late romjulsdager 🙂 Det gjør jeg og koser meg samtidig med litt blogging. Ups! Jeg har jo helt glemt å si GOD JUL! Det kommer et lite juleinnlegg senere. Foreløpig jobber jeg med å vise dere hvorfor det ikke har vært tid til å blogge noe tidligere. Vi har hatt mange prosjekter det siste halve året og et av de har vært å lage ny stue her på Follofarmen. Men i et lite hus er det ikke bare å endre et rom. Her snakker vi om dominoeffekt………endre et rom, betyr å endre mange rom.

20141019_003035

Først måtte musikkrommet gjøres om til nytt soverom for bonden og meg da det gamle soverommet vårt skulle bli en del av stua. Slik ble det 🙂 Lite, men søtt om jeg kan si det selv 🙂 Det er ikke på mer enn ca 10 kvadrat.

20141104_212105

Så måtte veggen mellom det gamle soverommet og kontoret rives, tak, gulv og vegger tettes og males.

20141011_000205

Her på farmen gjøres alt på lavest mulig budsjett, ……..bortsett fra handling av stæsj da :-D………, så møbler kastes sjelden, men rehabiliteres og males både en, to og tre ganger.

20141213_225604

En uke før jul så huset sånn ut. Stresset!? Ja, det kan man si 😛

20141216_093145

Himmel! Etter uker med svimlende malingslukt og totalt kaos, kunne vi sette inn nye sofaer og innrede det nye rommet. De gamle sofaene var 25 år gamle, så da syntes vi det var på tide å koste på oss noen nye……….»snøhvite»!…….vi som har tre hunder 🙂 Ja, jeg vet det ikke er så fornuftig, men lekre er de og noen ganger må fornuften vike for det estetiske 🙂 Ekornes, Stressless skinnsofaer kjøpt på Skeidar hvis noen lurer.

20141216_093555

Fant disse lampene på Dorothea. Elsker når man blander det litt rustikke med litt elegante, glitter og stas 🙂 Kjøpte tre og hang de i ulik lengde slik at jeg fikk min helt originale lampe.

20141216_093203

Stua er en liten vinkelstue og inne i den lille «vinkelkroken» har jeg malt og satt skatholdet. Her skal det også snart stå et skap fra Home & Cottage som de ikke klarte å hoste opp før jul………hvilket betyr at det blir lite handling av møbler der i fremtiden. Dårlig servise synes jeg når skapet kom en uke før jul, men H&C ikke klarte å rydde det ut av kontaineren før etter nyttår. Vi bestilte alle de andre møblene på Skeidar samme dag og senere og de klarte å levere i god tid.

20141217_073055

Jeg glemmer at jeg skal ta fine bilder til bloggen når det blir så lite blogging, så dette bildet av den nye spisestua som før var den gamle stua, er ikke av den beste kvaliteten, men dere får et inntrykk. Skal si det har vært en ny verden å slippe å sitte oppi oppvaskkummen på kjøkkenet å spise julemiddagen 🙂

Vi var ikke helt ferdig med alt når disse bildene ble tatt, men det kommer noen bilder av et julepyntet hus senere og da er det enda litt mer ferdig 🙂

Vi blogges 🙂 Klem

<div id=»C98BD2E8-4915-49E4-9BBFEFE022976AF9-C507D118-90E5-4A9F-B0469834F228AFB5″></div>

5 kommentarer til «Prosjekt «Ny stue» på Follofarmen»

 1. Hei…! Sååååå koselig dere har det på farmen.
  Jeg er på flyttefot og vet nå hvor jeg kan finne inspirasjon til mitt nye krypinn.
  Ønsker dere fine juledager og lykke til som besteforeldre til en liten

 2. OMG, Nina – så utrolig flott det ble!!! 😀

  Fikk mange fine bilder i topplokket`sist vi snakket om dette makeover-prosjektet!
  Jaggu` – GLEDER meg til å ta alt i næremere øyesyn, og det blir jo ikke så lenge til,
  *hint, hint* 😉

  Og NÅ får dere ikke lov til å gjøre mer! 8| Nå må dere nyte resultatet av alt arbeidet dere har gjort, for alle som besøker dere gjør jo det samme 😀

  Ha en fortsatt god romjul, så snakkes vi / sees snart :-*

  Bamseklemmer

Det er stengt for kommentarer.