Baby shower på Follofamen

 

20141115_135252

Hei 🙂

Endelig litt tid til å blogge igjen 🙂 Follofarmen har vært gjennom et av de mest hektiske årene siden vi flyttet hit. Ting skjer hele tiden, men tiden strekker ikke til når det kommer til bloggingen. Jeg får prøve å oppdatere dere på noe av det vi har vært igjennom. Innleggene kommer kanskje litt hulter til bulter, men det blir i hvert fall litt blogging.

Det viktigste først: Når som helst kommer det en ny liten odelsgutt 🙂 Nei! Det er heldigvis ikke jeg som venter den lille, men jeg er så heldig at jeg skal bli bestemor til den lille gutten. I den forbindelse arrangerte jeg babyshower for Kamilla. Det ble min første sjanse til å lage et kakebord.

20141115_135512

Jeg har lenge vært inspirert av Toneroses kakebord og endelig fikk jeg prøvd ut mange av ideene hun har gitt meg. FH: Eplekake med blå kremroser, sjokoladekake m/vaniljekrem skåret i babydressformer, sjokolademelk på flasker, punsjeboller med små fioler i sukkerpasta. Bak: vaniljecupcakes m/sjokoladesmørkrem og melisglassur.

20141115_135305

FV: Marsipankakae – lukket valnøtt, cake pops, sjokolafekake med roser i sjokoladesmørkrem, Sprite – farget med blå konditorfarge.

20141115_135305

Jeg laget små kort med navn på de ulike tingene på kakebordet som jeg satte på søte bordkortholdere jeg fant på Nille. Flaskene med Sprite fant jeg på Kremmerhuset og flaskene med sjokolademelk fant jeg på Søstrene Grene. Jeg pyntet de med blonder, bling og sugerør.

20141115_135523

Jeg gjorde det enkelt og pyntet bordene i papp og plast. Du finner masse fint på nettet. På hver tallerken la jeg et lite blått kort hvor gjestene kunne skrive en lite hilsen til den kommende prinsen. Hver gjest fikk også en lite hjemmelaget kjeks. Jeg laget shortbread i to fasonger; babybody og tåteflaske. Kjeksen ble pyntet med royal icing. Dette synes jeg var vanskelig og det var første gangen jeg gjorde. Resultatet ble ikke helt perfekt, men med litt celofan og en liten slufse så de ikke så verst ut 🙂

20141117_194632

Jeg pyntet bordene led bl.a bleiekaker og denne lille bleiesykkelen. Du finner fine videoer som viser deg hvordan på nett. Denne er laget av bleier, to babyhåndkler, to smekker, to par sokker, en tåteflaske, en nøkkelring, en bitering og den lille kaninen som kjører er en spilledåse.

20141117_194801

20141115_135415

I tillegg til leker og god mat, hadde jeg også lagt opp til en del formingsaktiviteter. Gjestene fikk designe bodyer til babyen, lage babyens første alfabetbok og komme med forslag til navn i en liten bok.

Jeg kunne skrive masse mer om denne babyshoweren, men jeg får nøye meg med å gi dere denne lille smakebiten. Det var veldig mye jobb, men ble veldig vellykket og da er det jo verd det 🙂

Vi blogges 🙂 Klem

2 kommentarer til «Baby shower på Follofamen»

  1. Du er så dygtig Nina! og heldig at du få blive bedstemor! Du må hilse Kamilla mange gange – jeg er spændt på at høre nyt når babyen kommer 🙂 mange klem fra alle os i DK

  2. Tusen takk Miriam 🙂 Ja, jeg gleder meg veldig……samtidig som det er litt skummelt at jenta mi skal gjennom en fødsel så jeg gleder meg til det er over og den lille prinsen er her. Fortsatt god jul og klem til deg og alle dine <3

Det er stengt for kommentarer.