Mamma og pappa slår oss med fluesmekkeren…….

20140805_214403_LLS

Hei 🙂

Med sol og varme (les: den søte kløe) kommer det en invasjon av fluer (les: den sure svie).

Flue 2

200 fluer inne i huset er i seg selv en prøvelse for tålmodigheten, men to små kinesere med en innbilt misshandlingsfrykt gjør ikke situasjonen noe enklere.

Fluesmekker

Og her er årsaken til en frykt som er så stor at de to små finner det nødvendig å gjemme seg: fluesmekkeren.

20140805_214416_LLS

Det var Melis som begynte det hele. Av en eller annen grunn (trolig lyden) fikk hun helt panikk når vi slo rundt oss med fluesmekkeren. Hun skjelver, legger halen mellom bena og går å gjemmer seg. Reaksjonen er så voldsom at hvis vi ikke visste bedre hadde vi kunnet sverge på at hun hadde blitt slått med en fluesmekker før vi fikk henne. Det er vi ganske sikker på at hun ikke har blitt da hun kommer fra en veldig hundekjær oppdretter. Etter å ha observert Melis en periode har nå Urian også blitt overbevist at det røde drapsvåpenet når som helst også kan ramme han. Hvis døra står oppe løper de ut og gjemmer seg, men hvis døra er igjen går de så langt vekk de kan i dette lille huser………..opp i trappa til loftet. Der sitter de å skjelver til det blir stille og de under sterk tvil lar seg lokke ned 😀

20140805_214403_LLS

De er jo ganske søte der de sitter, men samtidig er det litt utfordrende (…..irriterende). Vi er glad i dyr, men 200 fluer som bæsjer  (JA! fluer bæsjer noe helt forferdelig! Nesten like mye som de kn…er 😉 )  ned hele huset kan vi spare oss for. Vi prøver å holde fluemekkerseansene til et minimum, men et par ganger om dagen må vi plage de to små pysene med litt smelling fra den farlige torturredskapen.

Vi blogges 🙂 Klem

2 kommentarer til «Mamma og pappa slår oss med fluesmekkeren…….»

 1. … og jeg som går BANANAS når det surrer 3-4 fluer i heimen!
  (lat som om du ser mitt «Skrik»-face 🙂 Hællemåne`, jeg hadde
  jo blitt lagt inn om jeg skulle bodd hos dere nå!

  Ille at smånøstene` er så redde da, men de fleste hunder liker
  vel ikke lyden av fluesmekkeren … Dere skulle vel hatt en dør
  med flueklister = DIE! …

  Suss & klem :-* <3

 2. Her i huset er problemet det samme, Sabby er vældig redd for fluesmækkeren – så jeg når der bliver for mange af de små sorte bæster, får hele huset en gang Spray «staldchock» hedder det, utrolig effektivt!
  knus fra Danmark

Det er stengt for kommentarer.