Førjulscupcakes

Hei igjen 🙂

Godt nytt år til dere alle sammen……….ja, det er faktisk fortsatt en liten fast gjeng av dere som følger bloggen til tross for lite blogging. Tusen takk! Jeg setter veldig stor pris på det. Fortsatt tekniske problemer, men jeg håper jeg kan finne hjelp et sted 😉

Etter å ha vært så lur at jeg avslørte for elevene mine at jeg hadde kakedekorering som hobby, kom jeg ikke unna å lage noen kaker til dem. Det ble litt i hui og hast, men siste undervisningsdag fikk jeg laget noen julecupcakes. Jeg lager vaniljecupcakes med sjokoladesmørkrem, dekorert med små glitrende julestjerner. Drysset litt melis over kakene for å gi de et enda mer julete utseende.

Laget også noen julepyntede kanelboller.

Når man har så flotte elever som det jeg har er det bare hyggelig å lunne overraske med litt søtsaker………selv når man egentlig ikke har tid 🙂

Vi blogges 🙂 klem

2 kommentarer til «Førjulscupcakes»

  1. Hei Nina, er jo så kos med bloggen din, så følge med det gjør hvertfall jeg.Klem og godt nyttår:)

Det er stengt for kommentarer.