Høstferie og hekledilla på farmen

Hei 🙂

Høstferien går mot slutten og som vanlig ble ikke fridagene som vi hadde planlagt. Planen var å gjøre et krafttak på hytteprosjektet vårt, men noen ville det annerledes. Vi har fått nytt beite til hestene(juhu!) og fikk bare noen dager på å flytte. Det er mye jobb å sette opp og å ta ned gjerde så hele tre dager har gått med til det. Egil har laget tegninger og søknad i forbindelse med hytteprosjektet………og vips! så var nesten hele ferien over 😛 Jeg har hjulpet litt til med gjerde og drevet litt med isolering av uthuset på hytta, men for det meste har jeg heklet 🙂

Når det kommer til hobbyer er jeg velsignet med litt autistiske trekk: jeg får lett litt oppheng i ting. Jeg er en «periodegjører» av ulike hobbyer, d.v.s at jeg driver veldig intenst med en hobby i en periode og så får jeg en ny periode hvor jeg fordyper meg i en annen hobby. Nå er det lenge siden min forrige hekleperiode, men for en stund siden fant jeg en fin heklebok på Obs som nå satte i gang et nytt hekleoppheng 😀

Hekle er i grunnen ganske enkelt synes jeg. Det er jo bare en pinne (nål) å holde styr på og ikke så mange variasjoner i masker heller, men å lese hekleoppskrifter!…..det er en helt annen sak. Det er som å lese hieroglyfer! Jeg er selvlært hekler og hekleoppskriftleser og var spent på om jeg ville huske gamle kunster. Kjøpte derfor billig garn på Nille og Europris så jeg ikke skulle tulle bort det dyre garnet som oppskriftene ville jeg skulle bruke. Hekle er vel ikke helt som å sykle, men jeg kom i hvert fall fort inn i det igjen. Først hadde jeg bestemt meg for å hekle et sjal laget av lapper (se over).

Det gikk fint! Ble ikke like stort som i boka da jeg brukte annet garn og litt mindre nål, men en god start.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for farger, så da ble det litt ulikt garn og like godt to sjal 😀

Så fant jeg en oppskrift på noen fine pulsvanter…………

…….så da ble det to par av de også 🙂

 

 

 

 

Jeg laget min egen  lille vri på de og heklet små blomster (som jeg også fant i boka) som jeg festet på med en perle i midten.

Alt dette på en uke, så da forstår dere sikkert hva jeg mener med oppheng!? 😀

Nå er det snart tilbake på jobb og da blir det ikke så mye tid til slike ting………eller andre ting for den sakens skyld 😉

Håper vi snart blogges igjen 🙂 Klem