Vintage lace cupcakes

Hei 🙂

Nok et kakeinnlegg i dag. Begynner å minne om en kakeblogg dette, men det skjer ikke så mye spennende her om dagen (i hvert fall ikke noe som er spennende å blogge om) så da blir det litt kaker. Jeg er nemlig hekta på Sugarlace! For de som ikke vet hva det er så er det en elastisk icing som man kan lage blonder av. Sugerveil har endelig kommet til Norge og du får kjøpt det på Kakeboksen.  Jeg er en «maksimalist» og elsker viktorianskinspirerte ting. Noen som ser på The Paradise på NRK? Beste serien ever! Jeg elsker den og koser meg som en unge hver torsdag 😀 Serien inspirerte meg til å lage disse kakene. Det er marsipankaker i cupcakeform. Dette er første gang jeg prøver meg på vintage cupcakes og det er mye som ikke ble som det skulle: fargene ble litt for kraftig, lokkene litt for små og pynten litt annerledes enn jeg hadde tenkt. Jeg må minne meg selv på at øving gjør mester, at jeg er ganske fersk i dette gamet og at jeg noen ganger må nøye meg med at godt er godt nok 🙂 Nei, jeg spiller ikke kostbar! De som driver meg kakedekorering vil se hva jeg mener, men jeg synes de ble fine da 🙂 Lar bildene snakke for seg selv og håper du blir inspirert 🙂

 

 

 

Vi blogges 🙂 Klem