Konfirmasjonskake – «gothic med en vri»

 

Hei 🙂

Da var endelig den litt annerledes konfirmasjonskaken ferdig og fraktet den lange veien til byen. Kjøreturer med kake i bilen føles alltid uendelig lange. Godt det ikke er noen fluer på veggen i bilen når jeg, med nervene i høyspenn, roper og skriker til min kjære og gir han skylden for hver eneste lille dump og sving i veien 😀

Datteren til en klassevenninne skal konfirmere seg i morgen og den tøffe mammaen ønsket en litt annerledes kake. Jeg fikk ganske frie tøyler, noe som både er veldig moro og ganske skummelt. Kaken er en sjokoladekake med vaniljekrem i 2 etg. Trekk og all pynt er i fondant.

Om konfirmanten selv definerer seg som «gother» vet jeg ikke, men med utgangspunkt i bandene og klesstilen hun liker falt vi i hvert fall på en litt gotisk-inspirert kake, men med noen kontraster. Dødningsskaller i perlemor og glitter kan vel kanskje sies å være en slik kontrast. Flortynne hvite sommerfugler mot blodrøde roser og svart kake, en annen kontrast.

Den vanlige blomster- / perleborden ble byttet ut mor hvit piggtråd, også disse med et lite perlemorskimmer.

Piggene laget jeg i forkant, men tråden tvinnet jeg under montering av kaken, slik at den ikke skulle knekke.

De flortynne sommerfuglene er laget i Sugar veil, noe dere snart kommer til å se masse av på bloggen 🙂

Da er det vel bare å krysse fingrene å håpe kaken faller i smak hos konfirmanten og at morgendagen blir en fantastisk dag. Masse lykkeønskninger for fremtiden fra to- og firbente på Follofarmen 🙂

 

Vi blogges 🙂 Klem

6 kommentarer til «Konfirmasjonskake – «gothic med en vri»»

  1. Tro det eller ei, men jeg liker ikke å bake. Ikke er jeg noe flink til å bake heller. Hadde det vært «Hele Norge dekorerer kaker» så kunne jeg vurdert det. På den annen side får jeg nesten nervesammenbrudd når jeg baker kaker andre skal se og spise, så da hadde jeg vel død på flekken hvis jeg skulle gjort det på TV 😀

  2. sååå super kul kake, virkelig flink er du 🙂

    her er det konfirmasjon 21.september, men ingen gother her. Bestiller gjerne en kake med en levende hest på toppen – you fix ?? hehe

    flinka !!

    klem

  3. Tusen takk Frøydis 🙂 Jeg skulle gjerne laget en kake til deg for du har vært en av mine mest trofaste lesere 🙂 …….., levende hest på toppen kan kanskje bli litt vanskelig, men jeg kan jo godt legge ved en alt for feit Tinker 😉 Jeg bruker dagene mine til å se etter jobb og plutselig kan dagene mine bli veldig hektiske, så jeg tør ikke love meg bort til noe akkurat nå, men jeg tror det blir litt baking framover for jeg har fått noe nytt jeg må prøve ut. Jeg noterer meg datoen og hvis jeg har en «øvingskake» på gang rundt den 21. sept. skal jeg si fra til deg. Er det til en jente? Kan jo hende det kan være noen cupcakes på gang også 🙂 Hvis du virkelig vil overraske med en helt spesiell konfirmasjonskake vil jeg anbefale deg å ta en titt på tonerosedesign.com. Hun er helt rå! Som sakt skal jeg ha deg i tankene 🙂 Klem tilbake 🙂

  4. det var bare ment som spøk, og kaken er bestilt 😉 feit tinker hadde vært noe. det er forresten frieser utstilling på blixland 31.august 🙂

Det er stengt for kommentarer.