Oppussing av kjøkken Del 2 – Ferdig

Hei 🙂

Endelig kan jeg vise dere kjøkkenet ferdig ………….eller nesten ferdig. Vi har igjen å male gulvet, men det må vente litt 🙂

Egentlig hadde jeg tenkt å male innredningen grå, men det ble lettere sakt en gjort. Fargekartene som malingsprodusentene lager er ikke verd papiret de er trykt på. Ingen ting ser ut som de gjør på fargeprøvene. Fjortisen i butikken anbefalte en farge som het Engfiol og påsto at den var grå. Den er blå!………., men så helt grå ut på fargekartet. Så ble vi anbefalt en farge som heter Skumring. Den skulle være nøytral grå, men den ser hvit ut. Vi gikk for den og det ble fint, men en litt annen stil en jeg hadde tenkt.

Før bildene gir et litt dårlig inntrykk av hvordan kjøkkenet var, da jeg hadde begynt å rydde ut når jeg tok dem. Det var et koselig bondekjøkken, men litt for «urolig».

Jeg hadde egentlig tenkt til å unne meg noen fine, men veldig dyre lamper jeg hadde falt for. Når jeg var ferdig å male så jeg at de ikke ville passe inn så da ble det et veldig mye rimeligere alternativ………..kanskje like greit 🙂 Penger spart!

Ingen skal beskylde oss for å drive med bruk og kast når det kommer til møbler. Her blir det meste «resirkulert». Litt maling gir jo «nye» møbler og er mye billigere en å kjøpe nytt. Egil har lager kjøkkeninnredningen, så den var det uansett aldri ment å bytte ut.

Legger ved noen flere bilder av det ferdige kjøkkenet 🙂

Det ble jo et veldig sukkersøtt kjøkken vil noen kanskje si, men jeg er kjempefornøyd. Selv «mannemannen» Egil er godt fornøyd 🙂 Har kjøpt nytt servise også og gleder meg til å dekke med det. Det heter Monogram og er fra Skeidar. Det gamle vi hadde var helt klart på tide å bytte ut 🙂 Det har vært en kjempejobb og det er utrolig deilig å være ferdig………og å kunne spise noe annet en Fjordlands 😀

Ble du inspirert? Da er det bare å ta fram malerkosten 😀

 

Vi blogges 🙂 Klem

6 kommentarer til «Oppussing av kjøkken Del 2 – Ferdig»

  1. Det er jo blevet helt utroligt fint Nina! Du er den flittigste kvinde jeg kender, utrolig stor opgave at kaste sig ud i, og resultatet er jo helt fantastisk.
    Nu må jeg virkelig prøve at få tid til at komme til Norge igen og besøge jer vidunderlige mennesker og mine sorte perler – jeg kunne nemt spise lidt af Egils gode mad og drikke en Cola i dit fine nye køkken 🙂
    mange knus fra varme Danmark
    Miriam

  2. Tusen takk Miriam 🙂 Du er hjertelig velkommen 🙂 Nå er det alt for lenge siden vi så hverandre. Håper alt er bra med deg og dine og at du nyter sommeren 🙂 Stor klem

Det er stengt for kommentarer.