En bursdag vi egentlig ikke hadde tid til å feire

Hei 🙂

Nå håper jeg dere har tatt påskeferie og at dere koser dere med påskesol, frisk luft og maaaaaaaaaaasse kalorier 🙂

For noen dager siden hadde min kjære bursdag og som vanlig på denne tiden av året var vi begge veldig opptatt. Brusdagsbarnet selv jobbet til halv ti på kvelden og når jeg var opptatt det meste av formiddagen, hadde han nok ikke store forventninger til noe feiring.

Egentlig burde han forventet det for jeg har aldri latt dagen hans gå upåaktet hen, men han ble i hvert fall veldig glad når han kunne komme hjem til denne lille overraskelsen. Etter å ha løpt gjennom tre kjøpesentre på vei hjem og rasket med meg gaver, drikke, kakestæsj og ymse, kunne jeg lage en liten overraskelse til min kjære. Jeg elsker å overraske og det er ekstra morro når den som blir overrasket blir så glad 🙂

Kaken ble ikke akkurat noe å skryte av, men den ble veldig god. Jeg rakk ikke å bake så sukkerbunnen var kjøpt. Jeg fylte den med rørt bringebær, vaniljekrem og krem. Pynten besto av krem og friske blåbær, bringebær og jordbær (som faktisk smakte jordbær……ikke så ofte på denne tiden av året).

For de av oss som ikke er så glad i champagne eller sur/tørr musserende vin, er Martinin Asti et godt alternativ. Den er veldig søt og god. På min løpetur gjennom Vinterbrosenteret ramlet også en champagnekjøler fra Kitchn oppi handlekurven. Litt jordbær på glassene, is i kjøleren og resten av jordbærene i en liten skål så ble det jo et lite ferstbord for to 🙂

Som vanlig hadde ikke Egil ønsket seg noe. Han er et mareritt å kjøpe gaver til, trenger ikke noe og ønsker seg nesten aldri noe. Denne gangev var det likevel ikke så vanskelig da han har fått en nye hobby………….trening og gode helse!!! Sukk og stønn!!!! Dette skal jeg utdype i senere innlegg, men det gjorde i hvert fall at det ikke ble så vanskelig å finne gaver denne gangen: treningstøy, treningsutstyr, energidrikk m/flaske og bøker var noe av innholdet i pakkene. Fant en bok som heter «Bli en ny mann – fra småfeit til gloheit på 60 dager» og den måtte jeg jo bare kjøpe 😀

Levende lys og en pyntet budeie, som til og meg hadde lakket neglene røde og krøllet håret for anledningen, ble også satt veldig stor pris på 🙂 Det ble en kort, liten, men veldig hyggelig feiring. Neste år blir han 50 og da må vi vel til med en litt større markering 🙂

Ha en strålende påske alle sammen og kos dere masse. Tusen takk for at dere stakk innom bloggen. Jeg setter veldig stor pris på det. Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet. Veldig hyggelig å høre fra dere 🙂

Vi bloggen 🙂 Klem

 

 

 

2 kommentarer til «En bursdag vi egentlig ikke hadde tid til å feire»

  1. Det så ut til å være en vanlig bursdag hos deg. Mange gaver (selv om han ikke ønsker seg noe). Kaken så flott ut og jeg tenker gubben greide sin andel. Ønsker dere en God Påske og så ses vi påskeaften. Klem fra mamma

  2. Ja, gaver blir det alltid 🙂 Kaken har han snart spist opp enda han er på diett 😀 Vi ses nok før påskeaften, men det blir hyggelig å feire den hos deg 🙂 Klem

Det er stengt for kommentarer.