It’s beginning to look alot like……..påske

Hei på dere 🙂

Mellom slagene her på farmen prøver jeg å få pyntet litt til påske 🙂 De av dere som har fulgt bloggen en stund husker kanskje at jeg laget decoupageegg forrige påske. Jeg elsker å dekorere og pynte, men jeg er ikke så veldig glad i gult. Påsken har derfor vært en av de høytidene jeg ikke har pyntet med like stor iver……..til i fjor! Da fant jeg ut at påsken ikke må være gul, men like godt kan være litt rosa og lilla 🙂

Kvisten er i år pyntet med hjemmelagde decoupageegg og hengevaser med rosa roser. Eggen er hvite plastegg jeg har kjøpt på Panduro og pyntet med decoupage.

Jeg bruker nesten utelukkende Sagen Vintage Design servietter når jeg driver med decoupage. Med en mengde superfine motiver og nå også i flere størrelser er de helt perfekt til decoupage. På disse eggene har jeg også hatt på litt glitter……hahaha….bombe!…..for jeg har nesten ikke dilla på glitter 😀

Hengevasene har jeg kjøpt i blomsterbutikken på Nesodden senteret. De kan man ha vann i og ekte blomster. Denne gangen har jeg valgt å ha kunstige roser som jeg har kjøpt på Bohus.

Også etg. fatet er pyntet for årstiden. Fatet er kjøpt hos Dorothea på Vinterbro. Jeg har pyntet det med egg fra Mester Grønn (tror jeg), Nille og blomstene fra Bohus.

 

Hvis du lurer på hvordan jeg har laget de ulike decoupageeggene finner du det under innlegg fra mars 2012 eller ved å søke på decoupage på bloggen.

Håper du ble inspirert. Decoupage er ikke så vanskelig og en ganske billig måte å lage fine ting på 🙂

Ha en strålende helg 🙂

Vi blogges 🙂 Klem