Cupcakes til Halloween

Hei 🙂

Endelig fikk jeg tatt meg litt tid til å leke litt med sukker og marsipan 🙂 Det er alt for lenge siden sist, men når Kamilla fortalte at hun skulle ha noen venner på Halloween-middag, var jeg ikke sen om å tilby meg å lage noen cupcakes.

Kamillas favoritt er vaniljecupcakes med sjokoladesmørkrem……og da måtte hun jo få det ;-)…….selv om den brune kremen begrenser mors dekoreringsmuligheter veldig (får jo ikke farget den noe annet enn event. sort). Pynten er laget avmarsipan og «jorden» er revet sjokolade.

Det ble litt liten tid så pynten fikk ikke nok tid til å stivne. Egil måtte derfor løpe til nærmeste nabo å bomme litt spagetti (vi var tomme) slik at jeg kunne stive opp heksebena som ikke ville stå. Håper ungdommen husker at det er spagetti inni der når de skal spises i kveld 😀

Kamilla liker ikke klovner og da er jo disse «djevelske» klovnene et «must». Det var ikke så lett å få dem til å se djevelske ut, men de ser vel litt onde ut?

Ha en strålende helg alle sammen, enten du skal tjuvstarte halloweenfeiringen eller ikke 🙂

Vi blogges 🙂 klem

2 kommentarer til «Cupcakes til Halloween»

  1. Tusen takk Frøydis 🙂 Smørkrem blir litt i overkant for meg, men Kamilla elsker det 🙂 Veldig enkelt så nå er det bare å gå til verks 😉

Det er stengt for kommentarer.