Viktig melding til alle mus i Follo!!

 

Hei 🙂

Dette er en kort, men viktig melding til alle mus i Follo-området!

Gårsdagens innlegg var ikke ment som en boligannonse. Ja, Follofarmen er et hyggelig sted både for to- og firbente, men vi har for tiden ikke noen ledig kapasitet for flere beboere.

Det ble i dag morres oppdaget to «blindpassasjerer» av typen «mus» på Follofarmens kjøkken. Disse hadde ikke gyldig leiekontrakt og ble derfor forsiktig geleidet ut av bonden og er nå forhåpentligvis i ferde med å sette opp bolig i hagen.

Skulle flere prøve seg på å sette opp bolig her uten å ha klarert dette med Follofarmens ledelse, vil vi se oss nødt til å sette Follofarmens vakttjeneste på saken (Petter, Melis og Pus). Disse er kjent for å bruke tøffe metoder og vi anbefaler ingen å sette seg i en slik situasjon at dette skulle bli nødvendig.

Som alternative løsninger på boligproblemet som tydelig nå råder i muse-samfunnet, vil vi anbefale under kaninhuset, bak stallen eller i skogen. Dersom andre løsninger skulle være øsneklige anbefaler vi bolisidene på finn.no.

Lykke til med boligjakten!

Vi blogges 🙂 klem

5 kommentarer til «Viktig melding til alle mus i Follo!!»

  1. Jeg søker etter et lite krypinn for vinteren. Jeg trenger ikke mye plass, og er heller ikke så nøye med innlagt bad og toalett. Bidrar gjerne med forefallende arbeid i form av å bli kvitt smuler og matrester. Stiller heller ikke store krav til møblement. En potet som gyngestol holder.

  2. Hei Morten Klatremus 🙂
    Jeg beklager å måtte meddele deg at vi er full booket for vinteren. Vi har allerede kastet ut to levende og en død av dine artsfrender og har nå besøk av ytterligere husokkupanter. Vi har for øvrig både innlagt bad og toalett, men de vi til nå har hatt besøk av velger å bruke kjøkkenbenken som toalett. Man skal jo ikke generalisere, men våre erfaringer både når det gjelder matvaner og personlig hygiene har gjort oss skeptisk til å huse flere mus 🙂 Lykke til med musehusjakten 🙂 Klem

  3. Nei! Det kjenner jeg meg ikke igjen i. Jeg har selv huset både marsvin og kanin, så vi har ingen ting mot gnagere. Vi er faktisk så gald i gnagere at vår siste kanin fortsatt ligger i fryseren i påvente av passende gravsted. Vi har ikke noe mot deg, men har rett og slett ikke plass Morten 🙁

Det er stengt for kommentarer.