Vi øver til sangoppdrag

Hei 🙂

I dag har bøkene måttet ligge til fordel for sang og musikk. Kamilla og jeg øver (HURRA!! KRYSS I TAKET!) til et sangoppdrag i Kragerø.

De av dere som har fulgt bloggen har sett at jeg har blogget om Villa Bergland. Et utrolig fint sted som våre gode venner Dag og Elizabeth har kjøpt og er i ferd med å sette sine drømmer ut i livet.

Denne gangen skal vi være gjester (men synge litt også da) og gleder oss veldig.

I dag har vi forberedt oss og øvd litt. Musikkrommet ser ut som et katastrofeområde, men det er greit å teste utstyret siden er en stund siden vi har brukt det.

Musikkrommet brukes nesten daglig, men det tilhører skjeldenhetene at Kamilla og jeg synger sammen. Jeg synes det er kjempekos, men Kamilla – «Not so much!». Hun er en «gjøre selv»-dame, noe hun alltid har vært, men nå slipper hun ikke unna 😀 Hun er heller ikke lipe «petimeter» som sin mor og er mer tilhenger av «vi tar det som det kommer» :-)……..noe som stresser «petimeter-mamma» litt.

Men nå er skuldrene litt lavere da vi i hvert fall har sunget gjennom reportoaret en gang! Jeg skal vel klare å mase meg til et par ganger til, men da er vel grensen nådd tenker jeg 😀

Legger ved en bitte liten smakebit…….., men med veldig dårlig kvalitet. Det var nemmelig ikke så enkelt å få henne med på å synge en gang til når vi egentlig var ferdig. Opptaket er tatt opp med en mp3 opptaker og derfor «vrenger» det veldig. Jeg skommer til å ha med videokameraet til helgen så dere skal nok få se og da forhåpenlitgvis med bedere kvalitet 🙂

Øving – Kamilla og Nina – Taylor Swift

(jeg klarte ikke å spille av denne lydfilen på min maskin, men det gikk på Kamilla sin, på iPad og iPhone, så hvis du ikke får det til er det ikke deg det er noe galt med 🙂 )

Jeg kommer til å gjøre min debut på tamburin, så dette MÅ jo bli bra 😀

Kamilla har blitt utrolig flink (selv om det kanskje ikke høres på dette opptaket) og det er en veldig stolt mamma som får lov til å dele denne opplevelsen med henne på lørdag.

Da er det bare ønske at vi brekker bena (les: break a leg) og at alt går bra……aller viktigst, at vertskapet blir fornøyd 🙂

Vi blogger 🙂 tralala…og klem

 

 

2 kommentarer til «Vi øver til sangoppdrag»

Det er stengt for kommentarer.