Nelly ut på tur og på ingen måte sur

Hei 🙂

Her kommer en liten oppdatering ang tinkerhesten vår, Nelly, som i sommer ble forfangen.

Det går sakte fremover, men hun kan fortsatt ikke være med guttene på beitet på dagen og står alene i paddocken hjemme. Det liker hun ikke å roper så fort hun hører eller ser noen. Hun er fortsatt barfot og går med boots når hun er ute. Det har fungert bra og vi har foreløpig ikke hatt noe problemer med gnagesår. Hun har gått litt ned i vekt, men har en lang vei å gå. Da er det bra at hun endelig kan være med på litt korte turer uten rytter.

Vi begynte veldig forsiktig med korte turer på bare 5 minutter. Nå er vi oppe i ca 20-30 minutter. Selv om det er veldig fristende med alt det grønne som står langs kanten og hun nok synes det er veldig dårlig gjort at hun ikke får smake litt, koser hun seg veldig.

Sålen under hoven er i ferd med å løsne og jeg har vært litt bekymret, men Egil har forsikret meg om at dette er normalt og at det kommer en ny såle under. Når den gamle ramler av vil den nye trolig være veldig myk og da er det enda viktigere at hun ikke går på hardt underlag og at vi har på boots.

Det er nok flere måneder til hun kan få på sko igjen, men Egil vurderer fortløpende.

Ha en strålende helg 🙂

 

Vi blogges 🙂 Klem