Kake til 90-års dag

Hei 🙂

Det blir mye kakeinnlegg om dagen så jeg håper ikke dere går lei 😉 Her kommer noen bilder av en kake jeg laget til pappa sin onkels 90-års dag i helgen. For de av dere som synes denne var veldig lik den mamma fikk til gullbrylluppet, må jeg bare innrømme at ja, det er den. Etter som jeg skulle lage en kake til fredag og en kake til lørdag, valgte jeg å lage de ganske like for å gjøre det litt enklere for meg selv.

Akkurat som den forrige kaken er også dette en marsipankake med pynt i hvitt og gull. Kaken er fylt med friske jordbær, krem og vaniljekrem.

Det er en god del mer blomster på denne enn den forrige, rett og slett forde jeg var redd for å ikke få nok til til denne kaken så jeg holdt litt igjen på blomster på mamma sin. På denne kunne jeg bare pøse på med det jeg hadde igjen 😀 Lysene er kjøpt på Cacas og kostet ca 25 pr stk. Hadde tenkt jeg skulle lage en video hvor jeg viser hvordan jeg lager rosene, men det ble det ikke tid til. Skal se om jeg ikke kan få gjort det snart 🙂

Kaken så ut til å falle i smak hos den spreke jubilanten 🙂

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg var egentlig mamma og pappa sitt gullbryllup på lørdag, men vi feiret det på fredag da vi skulle i 90 års lag i Kongsberg på lørdagen. Før vi satte neser og kake mot Kongserg, dro vi derfor innom gravlund til pappa på lørdags formiddag.

Vi skålet i champagne, mamma la på roser og ……..

…..jeg tente lys. Det var jo ikke sånn denne feiringen skulle være 🙁

Det var godt å komme til bestemors barndomshjem i Kongsberg og feire en hyggelig dag sammen med nære og fjerne slektninger. Pappa lignet veldig på onkelen sin som er en utrolig søt og hyggelig mann, så i tillegg til at det var hyggelig å treffe han igjen ble det også som å ha en liten bit av pappa der 🙂

Vi blogges 🙂 Klem