Gullbryllup og gullkake

Gratuerer med dagen til mamme og pappa som skulle feiret gullbryllup i dag <3

Hei 🙂

De av dere som har fulgt bloggen har sikkert fått med dere at pappa døde for et halvt år siden. I dag skulle han og mamma ha feiret gullbryllup. Jeg hadde planlagt hagefest på farmen vår, men slik ble det ikke.

Vi valgte likevel å markere dagen, noe vi gjorde i går da vi skal i 90-års lag i dag. Det ble en hyggelig liten feiring hjemme hos mamma med nærmeste familie, gaver til mamme, god mat og drikke……..og selvfølgelig en kake 🙂

Jeg laget en hvit marsipankake med blomster og sommerfugler i hvitt og gull. Kaken var fyllt med friske, norske jordbær, krem og vaniljekrem.

Jeg brukte gullsray og gullglitter på rosene og sommerfuglene. Det synes ikke så godt på bildet, men det ble en veldig fin effekt som gav et fint gullskimmer. I tillegg pyntet jeg sommerfuglene med bitte små papirliknende gull hjerter som jeg fant i en liten boks med strøssel fra Cacas. Jeg satt med pinsett og limte på en og en…………….Ja! jeg er litt gal 😀

Mamma er så glad i punsjeboller så jeg pleier å lage noen av de også når jeg lager kake. Denne gangen pyntet jeg dem med sommerfugler med gullpynt og la de i små gullfargede cupcakeformer.

Mamma hadde pyntet bordet med gamle bilder fra deres bryllup og liv sammen…….

……røde hjerter……

…….og 50 røde roser 🙂

Jeg synes det var en flott idè å pynte med bilder.

De brakte opp masse minner, mimring og litt ny informasjon for ungdommen 🙂

Mamma hade bestilt deilig spekemat til en hel bataljon.

…. og med kake på toppen trillet vi hjem stapp mette………..og mamma kommer til å ha spekemat fram til jul 😀 Vet i hvert fall hvor jeg har min tendens til å alltid lage alt for mye mat fra 😉

Det ble en fin kveld med både litt tårer og masse gode minner. I dag, som egentlig er dagen, skal vi på gravlund å ta en liten champagne-skål for mamma og pappa før vi setter nesa mot Kongsberg for å feire pappa sin onkels 90-års dag.

Jeg må tidlig opp så jeg kan lage ferdig gaven til jubilanten…….en kake 😀 Den blir nok ganske lik mamma sin da det midt opp i syk hest og alt annet ble litt mye for meg å skulle lage to helt ulike kaker så tett på hverandre.

Sov godt alle sammen (jeg blogger som vanlig litt for sent på kvelden 🙂 ).

Vi blogges 🙂 Klem

2 kommentarer til «Gullbryllup og gullkake»

  1. Tusen takk 🙂 Bildene gir ikke et godt bilde av fargen, men det ble faktisk ikke så verst med gullspray kombinert med gullglitter. Jeg synes det er vanskelig å få farget i gull. Blir lett bare seende gult ut 🙂

Det er stengt for kommentarer.