Follofarmen i Østlandets Blad

Hei 🙂

I dag var bonden tidlig ute for å kjøpe Østlandets Blad. Oppslaget om Follofarmen var forespeilet å komme på trykk i dag……og det var det 🙂 Et kjempeflott innslag! Hele tre sider pluss en liten notis på førstesiden! Det er jo litt så man må klype seg i armen over at vårt lille sted får så mye spalteplass.

I begynnelsen av uka hadde vi hyggelig besøk av journalist Vivi og fotograf Ole. Vi ser jo stedet her hele tiden og da blir man nesten litt blind på hvor fint det har blitt. Da er det utrolig hyggelig når det kommer noen som ser stedet for første gang og i tillegg er så engasjerte. Det minner også oss om å sette pris på det vi har fått til.

hahaha….må flire litt når jeg ser bildet over. Her forteller jeg fotografen hvor dårlig Egil er til å ta bilder, han er faktisk kriminelt dårlig til det, hvor på han (Egil altså) knipser i vei med masse motlys så alle bildene ble mørke 🙂

Ser du oss?……….nederst til venstre 😉

Må innrømme at det ikke er så ofte vi sitter midt i dammen å holder hverandre i hånden, men er man fotomodeller så er man fotomodeller. Egil knotet litt med å komme seg på plass og fotografen lovet meg å ta bilde hvis han falt uti…….., men det gikk bra 🙂

Det ble et flott innlegg. Masse fine bilder og en god tekst som gir et flott bildet av oss og stedet vårt. Ikke meningen å skryte altså, men dette er jo litt stas 🙂

Det er masse bilder i oppslaget, men jeg tror nesten dette var min favoritt. Tre av de flotteste guttene i Follo – Duco, Egil og Zaino <3

Tusen takk til Vivi og Ole for et flott oppslag 🙂

Som vanlig pøser regnet ned på St.Hans aften, men jeg håper dere får en fin kveld likevel. Noen av våre beste minner fra St.Hans er med venner under presenning i høljende regnvær (klem til Iren, Harald, Marinna og masse tanker til Bjørn som ikke er blandt oss mer <3 ).

Vi blogges 🙂 Klem

8 kommentarer til «Follofarmen i Østlandets Blad»

 1. Dette ser fint ut. Gleder meg til å se avisen. Flinke barn jeg har. Fortsatt god St.Hans selv om det regner innimellom.

 2. Så koselig artikkel! Sånn er det å bo her ute på lænnet! <3 Jepp, St. Hans på brygga under presenningen til Egil er et mine beste St.Hans minner ever!! Klem

 3. Leve et roligere liv på landet?? Særlig 🙂
  Men ellers ser det veldig bra ut – gleder meg til å lese. Har jakta på bladet uten hell i dag.

 4. Tusen takk Iren 🙂 Ja, vi er hedige som får bo her på landet 🙂 St.Hans på brygga under presenning må gjentas 😉 Flira så jeg nesten tissa på meg selv om vi ble kalde og fuktige helt inn til skinnet 🙂 Klem tilbake

 5. hahaha……. «rolig liv på landet» var nok journalistisk frihet. Det kom ikke fra noen av oss, men det er jo lov å håpe at det en dag blir litt roligere 😀 Jeg har avisa så du kan få se 🙂 Klem

 6. Så flot Nina – er helt enig med dig i at billedet med Egil og vores sorte perler er det bedste 🙂 Du må tage kopi af artiklen og sende til Danmark, please! Vil rigtig gerne læse den.

  knus Miriam

 7. Hei Miriam 🙂 Ja, ingen ting er vakrere enn de sorte perler 🙂 Ja, jeg skal sende det til deg 🙂

  Stor klem tilbake

Det er stengt for kommentarer.