Min første bryllupskake – Del 3 Prøvekake

Hei 🙂

…….og en speseiell hilsen til bruden Ingalill 🙂

Her er prøvekaka ferdig. Jeg er redd «Less is more» fløy ut av vinduet når jeg begynte å dekorere, men det er vel lov med litt «more» når det er til en så stor dag 😉 Håper bruden ………og resten av dere liker den.

Kaka er en sjokoladekake med vaniljekrem og lokk/pynt i fondant. Kaka til den store dagen skal være en tre etg kake, men det blir litt mye og lage som en «test» så jeg fylte på med cupcakes (også sjokolade med vaniljekrem).

Å ta bilder av mat er vanskelig så jeg beklager kvaliteten, men det gir et inntrykk av hvordan den ser ut. Jeg lar bildene snakke for seg selv 🙂

Det var det det folkens 🙂 Da blir det tako og bryllupskake til middag i dag :-D………..fine vaner her på landet 🙂

 

Nå må dere ikke glemme at vi er i Østlandets Blad i morgen da 🙂 Hvis det blir som forespeilet, bli det et stort oppslag 🙂

Ha en fin helg og en strålende St.Hans <3

Vi blogges 🙂 Klem

4 kommentarer til «Min første bryllupskake – Del 3 Prøvekake»

  1. Kaken ble nydelig. Bruden blir nok overlykkelig. Håper den smaker godt. Kos dere og ha en fin St.Hans. Masse klemmer fra mamma.

  2. Tusen takk 🙂 Ja, det er kjempefint. Ser jeg burde kjøpt det hos deg for der var det billigere en Cacas. Neste gang får jeg sjekke hos deg først 🙂

Det er stengt for kommentarer.