Velkommen til FolloFarmen

FolloFarmen

Velkommen til FolloFarmen.no og vår blogg. Bloggen/siden er helt nyopprettet og er derfor under stadig utvikling. Her vil du finne sider og blogginnlegg om livet på en liten farm i Follo, menneskene, dyrene, bygging, baking, fisk og masse masse mer. Her kan du velge å lese det faste stoffet på sidene eller blogginnleggene som er sortert under kategorier. Hvis du f.eks bare er intressert i baking kan du enten velge kategoriene «FolloFarmen konditori», «Kaker»  osv som du finner til venstre på siden eller gå til sidene ved samme navn hvor du vil finne linker til de aktuelle kategoriene. Hvis du vil ha med deg alt er det bare å gå innn slik du har gjort nå så vil alle blogginnleggene komme fortløpende.

 

God lesing!

Nina: blogger og budeie

2 kommentarer til «Velkommen til FolloFarmen»

  1. Hei dere!
    Så dette på Facebook, og ble litt nysgjerrig, da jeg selv er fra Follo! Nærmere bestemt Ottarsrud/Drøbak. Dette må være noe nytt ettersom ikke resten av familien har nevnt dette for meg. Ser veldig koselig ut, og må nok ta meg en tur innom dere. hvor ligger det hen?
    Ønsker dere lykke til og fortsatt god pinse!!

  2. Hei Tove 🙂 Nei da, dette er ikke noe nytt. Dette er bare oss, en familie på tre som har bygget om hytta til et lite hus, bygget en stall og skaffet oss alt for mange dyr. Follofarmen kaller vi det forde to venninner av meg begynte å kalle stedet vårt for Farmen. Når jeg bestemte meg for å starte blogg og skulle finne et navn, kunne jeg ikke bruke Farmen da dette er et TV-program. Det ble derfor FolloFarmen. Vil ikke oppgi adresse eller nærmere beliggenhet da dette er åpent for alle, men vi er i samme kommune som deg 😉 Tusen takk for at du tok deg tid til å lese om oss og ha en strålende pinse. Ikke umulig at vi treffes en dag. Har vel felles venn på FB 🙂

Det er stengt for kommentarer.