«I bursdag til Jesus»

Hei 🙂

Her satt jeg da, nyvasket og fin! Julaften het det visst. Vet ikke hva sånn julaften er jeg, men modern sier at det er bursdagen til en som heter Jesus. Hvorfor heter det ikke Jesusaften da? Når han Jesus har bursdag da må jeg vaske meg og alle stresser veeeeeldig. Han må være en viktig fyr for alle er bedt i bursdagen og kjøper masse pakker til han.

Modern har sikkert kjøpt tyve gaver og alle må pakkes inn……….pent!……hun ble veldig stresset når jeg forsøkte å hjelpe til . Skjønner ikke hva han Jesusen skal med alt det rælet jeg ?

Men jeg fant en pose som han Jesus sikkert ville likt 🙂 Den luktet tyggebein og gryntet akkurat som den leke-grisen min som jeg har bitt helt i filler.

Tror egentli det var meningen at han Jesus skulle feire hjemme hos kompisen min Dino, for modern tok med alle gavene dit og la under et stort ute-tre (som ikke luktet noen ting og som det visst ikke er lov til å tisse på). Jeg måtte ha på meg et jentete «bling»-halsbånd og en teit rød kåpe. Han må være veldig glad i rødt han Jesus, men jeg forstår ikke hvorfor jeg må ha på meg rødt av den grunn? Den kåpa og det jente-halsbåndet kan de godt pakke inn å gi til han for min del.

Modern til Dino hadde laget mat som luktet veldig godt og som vi fikk lov til å smake på 🙂 Det var masse andre tobente der også. De hadde røde luer, men snakket ikke på hele kvelden. Kanskje han Jesus liker å ha det stille? Jeg forsøkte å småprate med fler av dem, men de bare sto der å stirret. Modern sa de het Nisse. Jeg tenkte kanskje familien Nisse ville kviknet til litt hvis jeg helte litt vann på dem?, men når jeg lettet på benet og «lettet litt på tanket» ble modern streng i ansiktet og ropte «jævla kineser!» Vet ikke hva slags kinesertype det er, men modern liker dem visst ikke for hun ble veldig sint. Da blir hun rød og hard i ansiktet akkurat som familen Nisse, men når jeg gjør nesen min myk, kaster meg rundt halsen hennes og gnir ansiktet mitt i hennes så blir hun seg selv igjen. 

Vi ventet leeeeenge, men det kom ikke noen Jesus. Kan man bare la være å komme i sin egen bursdag da? Egentlig synes jeg det var helt greit at han ikke kom jeg for vi spiste mat likevel og da kunne vi dele alle gavene. Jeg fikk den gaven jeg hadde luktet i posen, et nytt tyggebein og en ny gris……..som heller ikke grynter lenger, men den gjorde det når jeg fikk den. Kanskje bra han Jesus ikke fikk den siden den gikk i stykker med en gang………etter at jeg hadde gnagd litt på den. Tror kanskje han hadde blitt litt skuffet over en del av de andre gavene også for det var en del «jentestæsj» der, klær, smykker, kjøkkenmaskin osv. Jeg kjenner jo ikke han Jesus, men det er jo ikke så mange tobente gutter som liker jentestæsj.

Det ble en fin bursdag, selv om han som hadde bursdag ikke kom. Jeg ble mett og trett å måtte ta meg en lur på sofaen. Neste år skal jeg ønske meg sånn bursdag jeg også…….og jeg skal komme så jeg får alle gavene selv……….håper jeg ikke får sånn jentestæsj. Familien Nisse blir ike invitert for de var skikkelig partybremser og ingen behøver å vaske seg eller gå i jentete kåper og blinggreier rundt halsen.

Vi blogges 🙂 Voff!