Melis blir torturert

 

Hei 🙂

På Follofarmen er vi veldig glad i dyr, men noen ganger må vi gjøre ting med dyrene som de ikke setter pris på i det hele tatt. Hestene synes det er helt unødvendig å tilbringe noe som helst tid på en ridebane eller å stelle tennene eller rennende øyne. Sårstell på Pus etter at hun har vært ute å hilst på nabokattene om natten er ikke poppulært heller ikke å bli tvangsforet med flytende medisiner. Fisken like forståelig nok ikke å bli fanget og flyttet på. Neglklipp er en aktivitet som for enkelte av hundene (les: Petter og Melis) kan fortone seg som rene torturen. Det er ikke det at det gjør vondt, men det kunne jo hende at det kom til å gjøre vondt. Petter oppfører seg som om vi tar fra han noe livsviktig for hver negl som blir klippet. Melis derimot hyler så vi hopper himmelhøyt…….i tilfelle det skulle komme til å gjøre vondt. Når hun synes vi har hærset med henne hevner hun seg nesten alltid på Urian.

Vi blogges 🙂 Klem

2 kommentarer til «Melis blir torturert»

  1. haha, det er som å se min ene….. men jeg har begybt å legge henne på rygg – da tuller hun ikke noe… men syntes fryktelig synd på seg selv da. hun andre er skummel å klippe, klippa for langt en gang, selv da sa hun ikke en lyd….

    morsomme de er nå de leker, jeg liker nakenhunden, men aller best puffene…. mine jokker som ¤%(/¤ om dagen – løpetid på gang – de oppfører seg som idioter….
    haha
    HA EN SUPER DUPER DAG <3

  2. 🙂 Melis er sterilisert så vi slipper gudsjelov løpetid. Med to han hunder hadde nok det blitt i overkant. Jeg har sluttet å klippe negler etter at jeg har klippet nerver på Petter flere ganger pga synet som har blitt litt dårligere. Egil har fått det jobben nå, men det skulle nok vært gjort litt oftere. Puffer er fine, men det er alt for mye jobb med den pudderpelsen. Lykke til med jokkerne dine 😀 Klem

Det er stengt for kommentarer.