Bondens nye elskerinne er ei blubbe

dav

Hei

Tidligere har jeg dristet meg til å være litt personlig på bloggen da jeg fortalte om bondens elskerinne Elna. Som i de fleste slike trekant-dramaer vant kona over elskerinna og Elna måtte finne seg et annet hjem og en annen kvinnes mann å legge beslag på. Men en gang utro, alltid utro! Gubben sturet etter Elnas avskjed og det var ikke vanskelig å se at han savnet hennes hekk, kurver og «maling». Så «if you can’t beat them join them» tenkte jeg og ble enig med bonden om å ha et såkaldt åpent forhold.

Lenge har han pløyd gjennom «kontakt annonser» på finn i håp om å finne en ny flamme……….uten hell. Forrige helg gikk turen til det årlige bruktmarkedet på Ekeberg, og der sto hun……..Blubba! En omsvermet gammel dame fra 1948. Mennene nærmes siklet over hennes fyldige kurver der de flokket seg rundt henne som gribber rundt et ferskt kadaver. Det var ikke «Instant atraction», men bondens sendte henne flere og lengre stjålne blikk før trangen ble for sterk og han ble sugd inn av hennes eksentriske stil, duvende barm og brede hekk.

dav

Først kikket han fra litt avstand, så ble han varmere i trøya og lot hendene gli over hennes fyldige former. «Se det stuket a Nina!» «Mm» nikket jeg og latet som jeg skjønte hva han snakket om. «Hun er jo ferdig rodda!» «Mm» gjentok jeg……..som om jeg hadde den minste aning om hva han snakket om. «Hun ser litt sliten ut?» prøvde jeg meg. «Det er patina» sa han med en drømmende stemme. «Patina?» tenkte jeg «hva er det? En hudsykdom?» slik så det i hvert fall ut med alle flekkene og ripene «huden» hennes var preget av. De andre «gribbene» fikk ikke prislovet henne nok, «helt innafor hu der» sa flere, «skulle gjerne tatt a med meg hjem, men da må jeg vinne i lotto først» sa en, mens «pimpen» hennes markedsførte for konge og fedreland. «Hun er helt urørt» fortalte han stolt………»helt unik». «Gammal, skrukkete og sliten» tenkte jeg i mitt stille sinn, men nikket og smilte samtykkede for ikke å avsløre hva jeg egentlig tenkte.

sdr

Men så begynte jeg å tenke på alternativet…….en stiv, rask og mye smalere «dame»………..»hmmmm?……kanskje denne blubbete, eldre dama ikke var så dum å dele gubben med?» Vi er jo ikke så forskjellige Blubba og jeg: begge er lettere å hoppe over enn å gå rundt, livets tann han gitt oss rynker og skrukker både innvendig og utvendig, det knirker i oss begge og vi beveger oss ikke så fort. Appetitten er det ingen ting i veien med hos noen av oss………..vi må jo holde «kurvene» ved like………………jo da! Denne dama kan jeg like 🙂

Dagen etter var hun vår og hjemme på farmen. Gubben jobber på spreng for å rydde hybelen hennes. I mellomtiden må hun stå ute i regn og mørke, men mer enn en gang har jeg fersket bonden i å stryke litt på henne når han går forbi. Jeg har spurt om han vil ha noen sengetepper å bre over henne om natten, men foreløpig har han takket nei. Jeg har troa på dette trekantforholdet og denne gangen planlegger vi sammen hvordan vi best skal legge til rette for den nye farmenboeren og hva vi skal gjøre med henne.

Vi blogges 🙂 brum-brum og klem

Farlige Follofarmen

dav

Hei 🙂

Å drive et bitte lite småbruk kan til tider by på farefulle situasjoner: man kan falle av en hest, bli sparket eller bitt, falle fra høyder eller skjære seg når man bygger et av de mange prosjektene vi er eksperter på å sette i gang, falle og drukne i dammen, velte med traktoren, skjære av seg et ben eller arm med motorsag………..eller man kan falle på isen og slå bakhodet etter at man i lengre tid har overhørt sin kloke kones innstendige mas om å strø den speilblanke gårdsplassen før noen faller og slår seg i hjel. Vel, i går var det sistnevnte fare som rammet follofarmens bonde (hans slo seg riktig nok ikke i hjel, men det var bare flaks). På vei ned til stallen tok han et hallingkast og gikk på rattataen for så å smelle bakhodet så kraftig i bakken at han trolig har pådratt seg en sprekk i hodet som gav en lekkasje av hjernevæske inn i bihulene som så rant ut av nesen.

dav

Vi tilbrakte derfor hele natten på legevakten og Ahus. Ikke noe å si på humøret til den mørbankede bonden, men under den noe spøkefulle overflaten takket vi begge høyere makter for hell i uhell og kjente på hvor skjørt livet er. Det slo oss begge når legen gjentatte ganger klappet og strøk på han og sa at han hadde vært utrolig heldig. I det ene øyeblikket gikk farmenlivet sin vante gang og i det neste kunne alt vært snudd på hodet.

Nattens beste var når legen klemte forsiktig på bondens mage og sa med bekymring i stemmen «du er utspilt i magen også ser jeg», hvorpå bonden kunne konstatere at kulen på midten av kroppen ikke var noen medisinsk tilstand, men et alderstillegg som har kostet både mye tid og penger 😀 Vi brøt ut i latter og den kvinnelige legen unnskyldte kommentaren med at det var noe hun måtte spørre om 😀

Nå må bonden holde seg i ro, noe dere kan tro er enkelt for en aktiv mann i sin beste alder……., med en litt utspilt mage 😀

Trå forsiktig, vi blogges 🙂 klem

Hurra! Da er hun endelig vår!

dav

Skip o hoi 🙂

Da er hun endelig vår, dama Egil slo opp med Elna for, Atlantique <3 En 42 fot stor amerikanerinne på 18 år. Ei sprek dame med 700 hester i hekken og et hjerterom med plass til de fleste av farmens medlemmer og litt til. Deilig galskap og en drøm som gikk fortere i oppfyllelse enn vi noen gang hadde håpet på.

Nå kan ikke våren komme fort nok. Vi gleder oss som to små barn til å sette vårt preg på henne og ta henne ut på en tur. Her snakker vi om plass til stæsj i femte potens 🙂 Egil har allerede sett ørtenhundreogførti videoer på Youtube om hvordan hun skal kjøres, så nå venter vi bare på at teori kan gjøres om til praksis. Dere får selvfølgelig være med på ferden 🙂

Vi blogges 🙂 klem

Kjærlighet er…………når gubben velger deg fremfor elskerinna

hjerte

Hei 🙂

De av dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg gjennom flere år har måttet dele min kjære med hans elskerinne Elna. Det har vært et trekantforhold som til tider har medført både smerte (spesielt i bena og baken) og lite tid med mannen i mitt liv. Han gikk jo faktisk så langt at han innlosjerte henne her på farmen vår og «spradet» rundt med henne i nærmiljøet vårt. Han er en fantastisk mannemann og jeg fant meg i det da jeg vil at han skal være lykkelig og få behovene sine dekket, men nå ser det ut til at Elna har trukket det korteste strået og må finne seg en annen mann å legge sin elsk og brede hekk på.

Det beste med det hele er at det ikke er mitt forslag å la Elna gå. Dette er noe min kjære har valgt selv. Han vil bytte henne ut med en ny «partner» som kan gjøre oss begge lykkelig. Denne gangen er det en mye yngre  amerikanerinne jeg skal dele han med. Det var jo ganske ydmykende å bli byttet ut med ei dame som var eldre enn meg når han bragte Elna inn i livene våre. Denne dama har vi begge falt for og jeg kan nesten ikke vente til hun blir vår. Hun er en diger «havfrue» med stort hjerterom hvor det er plass til hele familien «and then some».

Dere skal selvfølgelig bli introdusert for vår nye flamme, men først må «skilsmissen» hennes gå i orden og forholdet blir offisielt.

Vi blogges 🙂 Klem og skip o’hoi

En vinterdag på Follofarmen

bty

Hei 🙂

Her på farmen vår går livet sin vante gang til tross for kulda. Man kan jo synes et og annet om at gradestokken bikker under 15, men fordelen med å bo så nære sjøen er at det blir utrolig vakkert her om vinteren. Vi bor rett og slett midt i et vakkert postkort. Trærne er dekket av snø og det glitrer som om noen har gått bananas med glitterboksen……..og de som kjenner meg vet hvor dilla jeg har på glitter 😀 Her kommer et lite bildedryss over en vinterdag her på farmen 🙂

dav

Bonden og Petter var tidlig ute. Ikke mye tid til poteslikking når man må være trekkhund.

dav

En «rullings» hører med etter avsluttet arbeid………

mde

……og så en velfortjent lur på sofaen 🙂

dav

Odelsbarna testet nytt akebrett……..

bty

…….noe som så ut til å falle i smak <3

dav

Ikke like greit med så mye snø når man ikke har begynt å ta bena i bruk enda………

hdr

…….og greit med en mamma som kan bære når disse gutta kommer løpende.

dav

Vinterjakka er på for å holde gamle hesterygger varme, men mulen blir fort full av is i denne kulda. Deilig å være ute, men glade hester når de fikk være med hjem til en varm stall med ventende lunsj.

dav

dav

hdr

Hadde planer om å ta masse fine bilder i den strålende solen, men sannheten er at det tok litt lang tid før denne blide budeia kom seg opp av sofaen og ut i kulda og da var sola nesten borte 😀

Vi blogges 🙂 Vinterklem

 

En ny odelsgutt på Follofarmen

 

12138462_529623457220134_6439401666845703970_o

Hei 🙂

Etter som jeg har hatt et års ufrivillig pause fra bloggen tenkte jeg at jeg skal ta noen små tilbakeblikk på året som har gått. Det største som har hendt dette året er den lille nye verdensborgeren som har kommet, Benjamin 🙂

10245499_329190897263392_5548671377620845380_n

I januar 2015 var vi så heldige å bli besteforeldre til Kamillas sønn Benjamin. En utrolig skummel og herlig opplevelse. Jeg gledet meg og gruet meg på en og samme gang. Som mor til den blivende mammaen var det en periode med utrolig blandede følelser. Jeg gledet meg til å møte den lille gutten, men samtidig var bekymringen for den lille jenta mi så stor at den satte gleden litt på vent, en følelse sikkert mange mormødre kjenner seg igjen i. Det tok flere uker etter fødselen, som ble lang og litt dramatisk, før bestemorhjertet var helt på plass og uroen for at noe skulle skje med jenta mi slapp taket.

mms_img-1172638976

Pappa sa at det å bli bestefar var noe av det beste som hadde hendt han fordi han i den rollen fikk lov til å bare «skumme fløten», oppleve de hyggelige sidene ved å ha barn. Alle de litt mindre hyggelige sidene ved å ha barn, kunne foreldrene ta seg av. Han hadde helt rett 🙂

mms_img-896879411

12038617_518646741651139_3666104682045412069_o

Å bli kjent med denne lille hjerteknuseren er helt fantastisk og enda mer fantastisk er det å se Kamilla løse oppgaven som mamma på en så flott måte – hun er en supermamma, noe Benjamin helt klart bærer preg av <3

12247836_535950693254077_6555498374305465863_o

Dyrene på farmen har undret seg over den lille, nye skapningen, men det har gått over all forventning. Urian, som har angstaggresjon og kan bite hvis han blir usikker, er supersjalu på den lille gutten som stjeler oppmerksomheten fra damene hans, men han har vært flink. Dette handler nok mest om at Kamilla har vært så rolig. Vi slipper de aldri av syne og passer på som hauker hele tiden. Selv om hundene våre er snille, er de en flokk og en misforståelse mellom de og Benjamin kan fort bli dramatisk. Barn skal aldri være alene med en flokk med dyr. Flokkadferd er noe helt annet en adferden hos et enslig dyr.

1013327_555817414600738_779408084564520734_n

Da har dere fått et lite møte med den nye odelsgutt vår Benjamin 🙂 Helt objektivt sett, den skjønneste gutten i hele verden 😀

Vi blogges 🙂 Bestemorklem

Planlegg neste førjulstid allerede nå – Opplev jul i Liseberg

Hvitt juletre

Hei igjen 🙂

Ja, jeg vet det er romjul og kanskje litt i tidligste laget å planlegge neste jul, men jeg måtte bare dele dette med dere nå etter som jeg kom så sent i gang med julebloggingen.

julemarked-i-Liseberg

En av de lureste avgjørelsen min kjære og jeg har tatt i 2015, var å reise en weekend til Liseberg i Desember. Idèen fikk vi av våre gode venner Anneli og Erik som har gjort dette flere år på rad………og nå forstår jeg hvorfor! Helt fantastisk! Snakk om å få julestemning!

jul-liseberg-2

Hele parken er pyntet med lys og juledekorasjoner. I alle de små bodene rundt i parken selges julegodterier og flotte gaveartikler. Det lukter av jul og i hele parken spilles det julemusikk. Du kan kjøre karuseller, spise, drikke, se isshow og gå på konserter.

Snømann

Selv om det selvfølgelig er mye mindre forhold, minnet det oss begge om Disneyworld.

24747_211_z

Vi bodde på Gothia Towers, som ligger rett over gaten for Liseberg. Vi fikk rom i 23. etg i det nyeste av de tre tårnene (t.h.) som bare er et år gammelt.

20151211_175540

Dette var utsikten fra rommet vårt 🙂

20151211_175616

Rommet var nytt og delikat innredet. Stort og fint bad.

IMGP8692

Mer av utsikten fra rommet 🙂

liseberg1-570x428

Er det ikke flott!?

Liseberg nr 2

Julegate

IMGP8663

Dette kan vi virkelig anbefale på det sterkeste! VI kom hjem uthvilte, i julestemning med mye fint i kofferten 🙂 Det koster litt penger, men er absolutt verd det. Ikke at jeg trenger hjelp til å komme i julestemning, men dette skal vi garantert gjøre igjen til neste år 🙂 Viktig å bestille i god tid hvis man vil ha rom med utsikt over parken, det var nemlig et par andre som også vet om denne flotte idèen 😀

Tusen takk til Erik og Anneli for en super idè og for at dere var så gode guider og reisekamerater <3 Vi har garantert en date til neste år også 🙂

Vi blogges 🙂 klem

 

Min første bryllupskake – Del 5 Kakedekorering og den ferdige kaka

Hei kakemonser 🙂

Da var det gjort! 🙂 Min første bryllupskake er laget og spist opp (håper jeg 🙂 ). Jeg er totalt ladet ut etter fire ekstremt hektiske døgn. Gjennom slike prosesser spør jeg meg selv mange ganger hvorfor jeg frivillig utsetter meg for slikt stress, men når jeg står der med det ferdige resultatet og kan glede meg over det endleige resultatet er alt styr og stress glemt. De sistre tre timene av prosessen hvor jeg kan sette meg ned med kaker, pynt og icing og bare fordype meg i pyntingen er verd alle bekymringene og timer med forberedelser.

Som jeg nevnte i forrige innlegg skulle min første bryllupskake til et flott par i Kongsvinger (Hedmark). En tre etg sjokoladekake med vaniljekrem. Etter to ekstremt inntense dager hvor jeg laget 375 blomster og 20 sommerfugler med glitterdekor og bakte kakene, kunne Kamilla og jeg pakke bilen full av kakestæsj og sette nesene våre mot Kongsvinger.

Til alt hell jobber brudgommens tante, Mette, som også er min gode venninne gjennom 40 år, på en arbeidsplass med et stort kjøkken. At brudgommens mor også jobber der og er leder på nettopp dette kjøkkenet, gjorde det mulig for meg å låne det til å ferdigstille kaka. Herregud så deilig å kunne breie seg utover store benker! Det var noe annet enn vårt knøttlille kjøkken.

Etter to timers kjøretur og etter å ha fått i oss en matbit bar det rett ned på storkjøkkenet for å fylle og dekke kakene. Jeg hadde i vaniljekrem og dekket kakene med sjokoladesmørkrem før jeg begynte å kjevle ut fondantlokkene.

Til mins trore (og Mette sin ikke så store) glede, hadde også hun en kake å ferdigstille. Jeg blir alltid veldig usikker når jeg skal legge på lokk på kakene og da var det godt å ha en der som styret og stresset med akkurat det samme. Mette er langt mer dreven enn meg når det gjelder dette (for jeg har jo faktisk ikke laget så mange kaker med lokk i mitt liv….kanskje 10 – 15 stk) og det var imponerende å se hvordan hun på null komma niks rullet ut et stort og fint marsipanlokk i en tøyrulle……genialt!!!!!

Jeg hadde tatt med meg halve kjøkkenet mitt opp og turde ikke prøve den fine rulla og tydde til «gamle måten» med kjevle 🙂 Fondanten var litt fuktig og hektet til underlaget. Vet ikke hvor mange ganger jeg kjevlet ut hvert lokk før jeg fikk det til………

…., men til slutt gikk det og jeg fikk dekket alle tre 🙂

Å legge lokk på kaken er den delen av prosessen jeg liker dårligst. Jeg får helt mark av skrukker nederst rundt kanten. Synes det ser så slurvete ut. Jeg burde vært flinkere til å lage skarpere kanter også, men så proff er jeg ikke enda 😉

Kl 23.00 fredag kveld kunne jeg med stor lettelse sette de tre kakene på kjøla og ta kvelden 🙂

Lørdag formidag var jeg så heldig at jeg kunne snike meg med å se på det flotte paret som skulle gifte seg, Ingalill og Tor Erik.

Det var en fin sermoni og et vakkert par. Bruden strålte i en utrolig fin kjole med slep, perler og broderinger. Sløret hadde nydelige detaljer rundt hele kanten. Brudgommen hadde på seg en flott….eeeeh?…..er det ikke kjole og hvitt da?…..tror det. Legg merke til de flotte detaljene. Han hadde broderinger på kragen og rundt håndleddene på jakken og datoen for dagen var også brodert rundt ermene. Jeg elsker slike kreative detaljer 🙂

Etter kirken var det tilbake til kakene og fondanten. Det var ikke en lite stresset og bekymret budeie som kunne konstatere at temperaturforskjellene fra kjøla til kjøkkenbenk fikk kaken til å kondensere og etter bare noen få minutter var alle kakene kliss våte. Jeg bestemte meg for å prøve å holde roen, la de være og å se om de ville tørke.

Det gjorde de……sakte, men sikkert. Etter at de hadde tørket litt begynte jeg med blomsterborden nederst rundt kakene.

Å lage slike border kan kreve litt tålmodighet da det er lett for at fondanten sitter fast i formen, men med masse melis og en forsiktig hånd går det bra 🙂

Når bordene var på plass var det tid for å begynne å montere blomstene. Jeg begynner med å lage en liten opphøyet «base» for å få litt form og høyde på bukettene. Jeg bruker ren fondant eller marsipan, men det kan bli litt dyrt. Hvis man skal lage store «baser» kan man bruke kake dekket med fondant/marsipan.

For å være sikker på at jeg skulle få nok roser til alle kakene og for å se hvordan jeg vil ha det, begynner jeg med å legge blomstene løst på.

Så fester jeg dem, enten med royal icing eller ukokt spagetti. Denne gangen brukte jeg royal icing.

Jeg begynte med rosene og deretter de andre blomstene og sommerfuglene.

Til slutt drysset jeg litt kakeglitter (rainbow dust glitter) over alle blomstene.

Og så var min aller første brllupskake ferdig 🙂 En sliten (med håret litt til alle kanter), men veldig fornøyd kakebudeie 🙂

Ca klokka halv ni på kvelden fikk jeg gleden av å sette opp kaka i selskapslokalet og kunne slappe av med at jobben var gjort. Tilbakemedlingen så langt har vært bra og jeg håper kaken var slike brudeparet hadde tenkt seg………både i smak og utseende 🙂

Tusen takk til min lille hjelper og fotograf, verdens beste, Kamilla min <3 Det ble litt lange og kjedelige dager, men hun holdt ut og var en god moralsk støtte. Med litt is, mat på den lokale tavernaen og litt posering foran kameraet holdt hun fint ut alle ventingen……..som det ble mye av 🙂

I dag er jeg sliten, men det er utrolig morro å ha gjort det…..og fått det til. Det er et år til neste bryllupskake skal være klar så jeg har god til til å forberede den.

I dag skal jeg bruke dagen til noe så spennende som å rydde etter alle de som tror det flytter inn en hushjelp på Follofarmen når budeia er opptatt med andre ting. Har ikke pakket ut etter Italia turen heller, så her er det nok å ta tak i. Resten av Follofarmen er ute i solen så jeg synes litt synd på meg selv i dag, men jeg tar meg i hvert fall tid til å kose meg litt med bloggen da og det er alltid hyggelig.

Ha en strålende søndag alle sammen og tusen takk at dere tok dere tid til å titte innom bloggen min. Jeg setter utrolig stor pris på det…..og dere <3

Vi blogges 🙂 stor klem fra meg til deg

Kake til 90-års dag

Hei 🙂

Det blir mye kakeinnlegg om dagen så jeg håper ikke dere går lei 😉 Her kommer noen bilder av en kake jeg laget til pappa sin onkels 90-års dag i helgen. For de av dere som synes denne var veldig lik den mamma fikk til gullbrylluppet, må jeg bare innrømme at ja, det er den. Etter som jeg skulle lage en kake til fredag og en kake til lørdag, valgte jeg å lage de ganske like for å gjøre det litt enklere for meg selv.

Akkurat som den forrige kaken er også dette en marsipankake med pynt i hvitt og gull. Kaken er fylt med friske jordbær, krem og vaniljekrem.

Det er en god del mer blomster på denne enn den forrige, rett og slett forde jeg var redd for å ikke få nok til til denne kaken så jeg holdt litt igjen på blomster på mamma sin. På denne kunne jeg bare pøse på med det jeg hadde igjen 😀 Lysene er kjøpt på Cacas og kostet ca 25 pr stk. Hadde tenkt jeg skulle lage en video hvor jeg viser hvordan jeg lager rosene, men det ble det ikke tid til. Skal se om jeg ikke kan få gjort det snart 🙂

Kaken så ut til å falle i smak hos den spreke jubilanten 🙂

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg var egentlig mamma og pappa sitt gullbryllup på lørdag, men vi feiret det på fredag da vi skulle i 90 års lag i Kongsberg på lørdagen. Før vi satte neser og kake mot Kongserg, dro vi derfor innom gravlund til pappa på lørdags formiddag.

Vi skålet i champagne, mamma la på roser og ……..

…..jeg tente lys. Det var jo ikke sånn denne feiringen skulle være 🙁

Det var godt å komme til bestemors barndomshjem i Kongsberg og feire en hyggelig dag sammen med nære og fjerne slektninger. Pappa lignet veldig på onkelen sin som er en utrolig søt og hyggelig mann, så i tillegg til at det var hyggelig å treffe han igjen ble det også som å ha en liten bit av pappa der 🙂

Vi blogges 🙂 Klem

 

Gullbryllup og gullkake

Gratuerer med dagen til mamme og pappa som skulle feiret gullbryllup i dag <3

Hei 🙂

De av dere som har fulgt bloggen har sikkert fått med dere at pappa døde for et halvt år siden. I dag skulle han og mamma ha feiret gullbryllup. Jeg hadde planlagt hagefest på farmen vår, men slik ble det ikke.

Vi valgte likevel å markere dagen, noe vi gjorde i går da vi skal i 90-års lag i dag. Det ble en hyggelig liten feiring hjemme hos mamma med nærmeste familie, gaver til mamme, god mat og drikke……..og selvfølgelig en kake 🙂

Jeg laget en hvit marsipankake med blomster og sommerfugler i hvitt og gull. Kaken var fyllt med friske, norske jordbær, krem og vaniljekrem.

Jeg brukte gullsray og gullglitter på rosene og sommerfuglene. Det synes ikke så godt på bildet, men det ble en veldig fin effekt som gav et fint gullskimmer. I tillegg pyntet jeg sommerfuglene med bitte små papirliknende gull hjerter som jeg fant i en liten boks med strøssel fra Cacas. Jeg satt med pinsett og limte på en og en…………….Ja! jeg er litt gal 😀

Mamma er så glad i punsjeboller så jeg pleier å lage noen av de også når jeg lager kake. Denne gangen pyntet jeg dem med sommerfugler med gullpynt og la de i små gullfargede cupcakeformer.

Mamma hadde pyntet bordet med gamle bilder fra deres bryllup og liv sammen…….

……røde hjerter……

…….og 50 røde roser 🙂

Jeg synes det var en flott idè å pynte med bilder.

De brakte opp masse minner, mimring og litt ny informasjon for ungdommen 🙂

Mamma hade bestilt deilig spekemat til en hel bataljon.

…. og med kake på toppen trillet vi hjem stapp mette………..og mamma kommer til å ha spekemat fram til jul 😀 Vet i hvert fall hvor jeg har min tendens til å alltid lage alt for mye mat fra 😉

Det ble en fin kveld med både litt tårer og masse gode minner. I dag, som egentlig er dagen, skal vi på gravlund å ta en liten champagne-skål for mamma og pappa før vi setter nesa mot Kongsberg for å feire pappa sin onkels 90-års dag.

Jeg må tidlig opp så jeg kan lage ferdig gaven til jubilanten…….en kake 😀 Den blir nok ganske lik mamma sin da det midt opp i syk hest og alt annet ble litt mye for meg å skulle lage to helt ulike kaker så tett på hverandre.

Sov godt alle sammen (jeg blogger som vanlig litt for sent på kvelden 🙂 ).

Vi blogges 🙂 Klem